Değerli Ks Üyeleri babamın doğum günü geliyor. Aslında hediyeden çok sürpriz yapmak istiyorum. Ne yapabilirim? Ya da hediye? Değişik önerileriniz var mı? Açıkçası babalara nasıl sürpriz yapılır hiç bilmiyorum. Değişik bir şey olsun istiyorum, klasik hediye de almak istemiyorum. Cüzdan, kemer vs olmasın. Babaya başka ne alınabilir ya da değişik nasıl sürpriz yapabilirim?
Babamın doğum gününe ne hediye alabilirim/yapabilirim?
baba hamileyim de adama büyük sürpriz olur bence:P parfüm kalem bunlar alınmaz babaya sevgiliye abiye vs cünki kokusu beğenilmeye bilir veya sürekli tercih ettiği bir marka falan vardır. ama saat erkek için standart aksesuar durumun müsaitse bir saat al derim değilse ellerinle o güne sevdiği yemekleri ve bir pasta yap emeğin en güzel hediye olur
Babamın doğum gününe ne hediye alabilirim/yapabilirim diye ben de düşünüyodum. Bir de benim babam öyle her şeyi beğenen bir baba değil. Ama annem ile ortaklaşıp bir hediye düşünüyoruz bakalım. Babamın uzun zamandır istediği bir şey var ama biraz pahalı. Kendisi de bize masraf yapmaktan onu alamıyordu. Muhtemelen o hediyeyi alacağız. Hem annem hem kardeşlerim birleşip. Umarım mutlu edebiliriz. Senin de babanın uzun zamandır istediği bir şey varsa onu alabilirsin bence.
ben ünideyken babamın iş yerine çiçek göndermiştim :) bir keresinde de 'doğum günün kutlu olsun babaların kralı' yazılı bir pankart yapıp face de kapak fotosu yapmıştm :)
tommy den bir saat al ince hatlı büyük cam roma rakamlı vişne çürüğü ya da kahverenk kordonu olsun baban sevinir hani 400 tl felan taksitle alırsın bişey olmaz bir kere al seneye alma .D
En İyi Cevaplar