Normalde karikatür çok okurum bu da komikli bir şeye benziyor ama ben ilk kez bir karikatürü anlamadım ya😳 Anlayan anlatabilir mi😕?

dolar inip çıkınca keşke falan diye sallıyor bir b oktan anlamayan boş konuşan yurdum insanı, ama dolar aynı deyince laf bulamadığı için konuyu değiştiriyor
türkiye'deki doların dalgalanmasının alt tabakadaki etkisi bu kadar işte, ülke ekonomisini milletin yastık altındaki dolarını bozdurunca kurtaracağını düşünen liderden pek de farkı yok ya
birincisinde düşük kurdan alındığında dolar yükselince kar etmeye atıf var
ikincisinde yüksek kurdan dolar alıp doların düşmesinden dolayı zarar etmeye atıf var
üçüncüsünde de her üç durumda da hem kendisne için hem de toplum için faydalı olmayan insan karaketir işte :)
Bende anlamadım.
Cevap
28Cevap
Yiğit Özgür döktürmüş yine... Malum doların şu an ki insanlar üzerinde ki etkisini çizmiş. Klasik yurdum insanı. Özetle ; "Ne alacaktın ne de aldın doları" :)
Benim anladığım
Halkın bir kesiminin sosyal olaylara dar bakış açısı üzerinden kara mizah yapılıyor.
Doların denge bozduğunun sonrasındada çokta şeyimde demenin göstergesi
Dolardan, ekonomiden anladığımız tek şeyin bu olduğunu söylüyor, onun dışında hep karı kız.
hiç bir şeyin değişmediği doların seviyesinin düşüp artmasında halkımız üstündeki etki tasvir edilmiş :)
Apartmandaki kadın diyor
1saati 100 dolar diyor
dujda var dacvay davay
Her şeyin dolara bağlı olduğunu anlatmışlar.
Dolar oynadıkça, gündem oluyor.
Dolar da konuşacak bir şey yoksa, hayat standart...
İşine geldiği gibi hareket eden dallamaları tasvir etmiş
Nesini anlamadın evladım
Dolar konusu işine yaramadığı için adamın
Konuyu karıdan açıyor kaynak yapıyor yani
Dolar değişirse konu ve gündem de değişir.. ama dolar değişmezse herşey normal seyrinde devam eder.. Burada gündemi değiştiren dolardan bahsetmiş.
Standart Türk mantığını anlatiyor işte neyi anlamadin
Yani erkekler nekadar normal günlük şeylerden konuşursa konuşsun muhabbet illaki karı kız muhabbetine döner küçük hanım
psmng , kariyer yapmış kişidir. güzel kardeşim ise, geleceği parlak olan ve psmnglik yolunda sağlam ve emin adımlarla yürüyen kişidir.
Burada anlatilan konusacak bir dolar konusu yoksa tek mevzu apartmana tasinan karı olmasi.
hahahahahaha :D :D. D. D:D :D :: : Dsen ne dersen de insan yine bildğini okur
gayet basit bazı türk erkekleri dolar yükselmez veya düşmez ise konusacak tek konuları karı kız akılları baska bişeye ermiyor :)
Son ihtimalde keşke dolar alsaydik ya da satsaydik deme ihtimali olmayacağına göre konuyu değiştiriyor.
Burda ozet dolarin yuselmesi alcalmasi hayatimizi direk etkiliyor yani dolara bagimli yasiyoruz
Sen anlamak istiyor vercek 100 dolar
Konuyu değiştiriyo işte bea
bıktık dolardan artık çokda şeyimde diyo yani
Ahahahah cok guldum ya 😄😂
yanındaki boş insan olursa böyle olur :D
Dolar yerinde kaldığı zmn adamın ruhu duymamış
Boşver diyor yani dolar muhabbetini
Vallahi anlayamadım. :D
Adam pe zvenklik yapıyor
? Bende anlamadım galiba.
Alalım düşmüş der, süt die güzel demek istiyor 🤔
Beynim yandi