Diğer Hangi Kuşun Eti Yenmez? Farkındalıklı Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Her kuşun eti yenmez deniyor ama merak ediyorum hangi kuş bu ^^ ?Not : Soru eğlence amaçlıdır ^^ Ankete katılmayı unutmayın :) Devekuşu Tavuskuşu Guguk kuşu Papağan Ağaçkakan Kumru Türk kızları ^^ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi Kuşun Eti Yenmez? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Belinelli Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Türk kizlari kuş olsa dala trip atar "yha sallnmsanaa şpşaal. s. s". Neyini yiyeceksin assdf. Tavuskuşunu yerim, bazi kizlardan daha güzel assdf. 1 1 Yorumla Farkındalıklı +1 yıl :D :D Sanki özenle yaratılmışlar tek tek boyanmışlar :) Yorumla
harwesterofsorrow Takip Et Xper 2 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl olmadı bu ya benimde canım et çekmişti ciddi ciddi sordun sandım :( 1 1 Yorumla Farkındalıklı +1 yıl Daha çok çekecekti ^^ Yorumla
Balinaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 48% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bunların hiçbirinin etini yemem ıygğ :) o kameraya bakan en baştaki kuş "Türk kızları" heralde 😂 1 5 Yorumla Farkındalıklı +1 yıl Haha muhtemelen o ama trip atması da gerekirdi bir şeyler eksik sanki 😄 Yorumla Balinaa +1 yıl Fotoya sinirli bakmasından dolayı şaaptım :)) biz sinirlenince trip atarız burdan yola çık. :) Yorumla Farkındalıklı +1 yıl Bana pek sinirli gelmedi ama sen kızsın daha iyi yorumlarsın duygu durumlarını saygım var 😄 Yorumla Balinaa +1 yıl Kesinlikle 😂 Yorumla Farkındalıklı +1 yıl 😄😄 Yorumla
AlmaHatun Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 57% +1 yıl Bize kuş beyinli mi demeye çalıştın sen yiğidim :D 2 21 Yorumla Farkındalıklı +1 yıl Can Türk kızlarına laf söz edilir mi hiç :D Yorumla AlmaHatun +1 yıl Yerim Emre seni ben biliyorsun değil mi böyle parçalayarak yerim :D Yorumla Farkındalıklı +1 yıl Şu an korku sardı beni :D Yorumla AlmaHatun +1 yıl Korku değil acı saracak :D Yorumla Farkındalıklı +1 yıl Kabul be :D Yorumla AlmaHatun +1 yıl İlk defa ikiletmedin teşekkür ederim <3 Yorumla Farkındalıklı +1 yıl Daha önce ikiletmiş miydim :D Yorumla AlmaHatun +1 yıl Evet :D Yorumla Farkındalıklı +1 yıl Misal verme şansın var mı :D Yorumla AlmaHatun +1 yıl Sarılma 😅 Yorumla Farkındalıklı +1 yıl O can damar napalım bazen olur :D Yorumla AlmaHatun +1 yıl Sanaldayız tamam diyeceksin bak bu roleplay oluyor 😂 Yorumla Farkındalıklı +1 yıl Bana roleplay gelmiyorsa napıcaz :D Yorumla AlmaHatun +1 yıl İkiletmeyeceksin beni öyle bir durumda işte 😏 Yorumla Farkındalıklı +1 yıl Söz veremiyorum begüm kusura bakma :D Yorumla AlmaHatun +1 yıl Pekala 😏😏😏😏😏 Yorumla Farkındalıklı +1 yıl En azından dürüstüm bak bunu da düşün :D Yorumla AlmaHatun +1 yıl Evet gel sarılak 😂😂 Yorumla Farkındalıklı +1 yıl 68.media.tumblr.com/.../...hayPKP1tl9f4fo1_500.gif Yorumla AlmaHatun +1 yıl Oo teşekkürler 😏 Yorumla Farkındalıklı +1 yıl Oo :) Yorumla
yağmurunsesi1 Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Türk kızlarının ki biraz zor yenir gerisi kolaya kaçmak olur 😄 2 2 Yorumla Farkındalıklı +1 yıl Ooo :D Yorumla yağmurunsesi1 +1 yıl 😄😄 Yorumla
Selgen Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bu soruya memleketimizin nacizane güzel kızlarını seçerek cevap vermek isterdim lakin o şıkkı seçersek diğer peynirleride içine almış oluruz o yüzden benim etim yenmez diyorum.. 1 0 Yorumla
efkanbaşar Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 436 cevap paylaştı. türk kızı yeri geldiğinde oyar yeri geldiğinde trip atar yeryeri geldiğinde kızarama türk kızıdır onlar 1 0 Yorumla
sevdaacicegii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Mecazi olarak öyle deniyor 😊😄 1 3 Yorumla Farkındalıklı +1 yıl Evet anketin son seçeneğine bak :D Yorumla sevdaacicegii +1 yıl Gördüm evet 🙋🙊😄 Yorumla Farkındalıklı +1 yıl :D :D Yorumla
msponçik Takip Et Master Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl çok mantıklı olmuş he :D 1 1 Yorumla Farkındalıklı +1 yıl Neden :D Yorumla
Kapanmayanperde Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Kumru... çok sevimliler yemeyin😂 1 0 Yorumla
argostroloji Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Türk kızları yenmez pişmez bile onlar 😂😎 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 58b cevap paylaştı. Et yiyenlerinki yenmez 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar