Yoksa ikisini birden mi yapayım

Alın daraltma örneği olarak

kardeşim bende ayniyim ektirme Allah böyle yaratmış kimileri var saçtan geçilmiyor kimisi de böyle işte. sen kendini olduğun gibi gor sen busun.
Eskiden olan yerlere ektircem sadece
o zaman ektir bence
Bence parana ve zahmetine yazık. öyle bozmuyorda zaten saçın
Ilkkez duydum alin daraltmayida😂😂yapma evladim sacmalama 😂
Çünkü geniş alınlı değilsin yaptırıcam
Okadar genis degil ki abartiyosun bence
Fotoğrafta çok belli olmuyor galiba çok olması gerekmiyor zaten ben saçlarımı geri taramaktan bıktım bende rampa saç yapmak istiyorum
Cevap
13Cevap
Alın daraltma neymiş lan? Türkiye de var mı öyle bir şey? Kemik veya deri yapınla oynayacağına saçların için ürün araştır
Dostum benim yüz şeklime ve kafa yapıma rampa saç şekli yakışıyor ama onu yapamıyorum saçımı düzleştircem ztn nick bateman saç şekli ve alnı gibi olması lazım
Senin alında aynı selçuk inanın alnı gibi tüptüysüz
ne gerek var böyle şeylere
Çok kötü çünkü
Hafif açık şafağın kanka az bişey daralttır
Evet reis ama bana çok batıyor ben rampa saç yapmak istiyorum şimdilik alnımı kısaltıyım yaş ilerleyince saçta ektiririm knk çilli gibi olur
Bende bu açık şafaktan şikayetciyim bunun ameliyatı falan nasıl oluyo kanka biliyon mu?
Açılma var mı sende
Alnımım tepesi yüksek biraz işte
Alnın geriye doğru mu geliyor Murat boz alnı gibi
Tepe kısmı
Aynen öyle ya
Benimde öyle dostum işte fotoğrafta belli olmamış onun çaresi alın daraltma yani saç çizgisini indirme diyorlar ona o düz olan yere kadar alıcaksın 10 numara olur
Anladım kanka sağol
Knk başka derdin varsa objektif biçimde yorumlayabilirim
Şimdilik yok kanka sağol
kötü değil ki o kadar
İstediğim saç şeklini yapamıyorum yan profilden kötü duruyor 30-40 yaşındaymışım gibigözküyor
Kafanı nasıl yok etcen alın daraltmak ne hamınaa
Ne alaka mk alın daraltma örneğinde verdim bilmeyenler için
Olum kafatasını mı kesicekler nasıl daraltcan
Tıp çok ilerledi kardeşim oradaki deriyi filan kesiyorlar galiba ben kafamdan uydurmuyorum ki bunu var böyle bir şey
Derinin altında kafatası var , deriyi kesseler ne olcak kafatası durdultan sonra mandalinanın kabugunu soymak gibi😀
Dostum bilmiyorum ama yapıyorlar işte kadını yapmışlar saç çizgisini indiriyorlar
cok sekilsiz lan kafan
Düzelmesi için uğraşıyorum ne yapayım İsyan mı edeyim
kardes allah seni bicimsiz yaratmis takma kafaya sende kendine gore bir kiz bulursun
lan saka yapiyorum kardesim guzel iste ugrasma bunlarla yoluna devam et
allahin yarattigi hicbirsey kotu degildir
Saç ektirmene gerek yok, böyle iyi.
Kardeş noldu şimdi sonuç
Karar verdin mi
Paran varsa saç ektir
Saç ektir halil
doğal kal kardesim
Doğal hali çok kötü
daralt
Teşekkürler chris elvana gibi şakın var yanlardan açık azıcık ama ondan biraz daha az
Hayır
Ne hayır birini söyle işte
Hiçbirsey yaptırma
Niye alnım geniş yanlardan açıklar var
saç ektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar