Bence evlilerle konusan sevgililik yapanlardir, bir yuvayı yıkar, hakka girer o da yetmezmiş gibi masum çocukların hayatını da mahvederler. Hiç düşünüyorlar mı acaba konuştukları adamın / kadının çocukları var mı ne hale gelecekler? Benim ailemi de onlar dağıttı babamda onlar gibi insanlarda işte mahvettiler hayatımızı şimdi elden tek gelen Allah'ınızdan bulun İnşallah. Sizce en adi insanlar?
Evli bir kadina, erkege yönelen her insan bence adinin adisidir, serfesiz, soysuzdur.. Burda gurula anliyorlar birde, kadin evli, sevgiliyiz, ulan SEREFSIZ, o kadinin yaptigini senin anada yapsa normal görürmüsün?
Müslüman olsalar zinanin en büyük günahlardan biri oldugunu bilirler yapmazlar, benim görüdügm tanidiklarim, bu aldatma, bosanma, dost hayati geneli islamla pek ilgileri olmayan , raki masalarinda karili kocali keyif yapanlar..
Zaman cok kötü, yapacak birsey yok, iste NAMUSUN, BEKARETIN, BAKIRLIGIN önemi burda , tek esliligin önemi burda.. Ama millet okadar rahatki kimi eli kimin cebinde, bakire, bakir diyorsun gerici oluyorsun.. Zarin önemi yok diyorlar, ya olmazmi, saglim, mutlu bir ailinen temeli NAMUS, Güven.. Evlenmeden zina yapanlar, evlendikten sonrada en ufak birseyde zinaya devam ediyor.
Bence evlilerle konuşandan daha adi olan evli olduğu halde başkasıyla konuşan ve o başkasının başına bela açandır. Evliliği yıkılsın dağılsın zaten onun ama yazık olan varsa cocuklarınadır.
Yanma saçmalığından evet. Sanki ben gelmek istedim dünyaya hadi geldim neden istediğim gibi yaşayamıyorum güzel olan herşey YA şişmanlatıcı ya suç YA günah zaten😏
Tesekkur ederim. Hele ki bir kıza sahipseler asla böyle şeyler yapıp kızlarını da savunmasız bırakmamalılar. Hayat olması gerektiğinden daha berbat maalesef
En İyi Cevaplar