Adından da çağrışım yaptığı gibi bu alet geçmiş zamanı gösteriyor. Bu aletin uydurma olduğu dedikoduları ileri sürüldü ve alet ortadan kayboldu. şu anda vatikan'da olduğu düşünülüyor. zaman yolculuğunun röntgencilikle benzerliği olduğunu gösteren alet kronovizör. Geçmişteki zamanlara ayarlanabilen ve geçmişteki yerleri gösteren bir alet olduğu söyleniyor. 1950 yılında venedik papazı Pellegrino Ernetti tarafından icat edilmiş. Kendisi makineyi çarmıha gerilme olayını filmedebilmek için kullanmış. Söylentiye göre çekilen film ve makine vatikan'ın kasalarına gizlenerek tüm insanlıktan gizlenmiş. Peki Bu Makine Sizce Olsaydı?
Kronovizör , Elinizde Geçmişi Gösteren Bir Makine Olsaydı Ne yapardınız?
Kardeşim düşünsene, zaman zaten insanın oluşturduğu bir kavra. 60 saniye =1 dakika, 24 saat = 1 gün, 100 sene = 1 asır vb. Makinaya sen 1950 yazsan sana o zamanı gösterebimeceğini düşünmek akıl işi mi? :)
dostum sen su an yaşıyorsun peki hiç var olmasaydın hic lik olsaydın insanoğlu nasıl oluştu bu sana ilginç gelmiyorda bu mu geliyor herşey olabilir dostum
Nasıl oluştu insanoğlu? Hadi maymundan geldik dersim belki, e o zaman ilk maymun nasıl oluştu? Yok enerji, yok şu, yok bu, gelişti etti falan deme bana şimdi. Öyle kendiliğinden gelişerek bu kadar kusursuz bir beden nasıl oluşsun. Üremek için bile spermin soğuk ortamda depolanması gerekiyor. Erkeğin testisleri vücut dışında, çünkü vücuttan 6-7 derece daha soğuk, sperm üretilip orada depolanıyor. Böyle bir sistem kendisi oluşabilir mi?
tamam dostum nasıl oluştu ışte sen onu şöyle allah yarattı deyip bırakmayın bu makine nasıl olduysa komple teoriside olabilir olduğunu varsayalım insan oglu da oluştu çok karışık işler ölünce anlarız iste
Eğer insan ya da maymun cidden öyle enerji ya da bir gelişmeyle oluştuysa, şimdi neden farklı varlıklar ortaya çıkmıyor? Sen 1 karınca üretebiliyor musun? ya da doktorlar, ellerinde hazır DNA ya da sperm olmadan bir şey yaratabiliyor mu?
Dostum Herşeyin arkasında bir güç yatıyor o güç tanrı insanlar. neden ateist buna inanmıyorlar bak evren büyük patlamada sonucu (big bang teorisi) oluştu diyorlar yani bu patlamadan sonra evren genişlemeye başladı peki bu patlama nasıl oldu bu zincirleme reaksiyon nasıl oldu. zincirinin başı kim tanri değilmi? bak insan duygusundan tut magmaya kadar olan herşey bağlantılı bence dostum
En İyi Cevaplar