Bence biz @Tuti-iMucize-Guyem kendi halimizde birer fenomeniz😎😎😉Fenomen olmak insanin icindedir😉🙃
Arkadaslar eglence amaclidir😀😉👊🏾
#iyigeceler🙃
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
KizlarSoruyor Konu Etiketlerinin bir veya birkaçında bilgi birikimi olan, tecrübelerini en doğru şekilde diğer üyelere aktaran, ilgili konuların aranan ismi haline gelmiş kişilere “Fenomen” üye denilmektedir.
Fenomen üyelerin paylaşımları, eğer Fenomen seçildiği bir konu etiketinde yapıldıysa doğrudan KizlarSoruyor Vitrininde yer almaya hak kazanır. Ayrıca kendi konu etiketlerinde yaptıkları paylaşımlarda “Fenomen” etiketi görünür.
Örneğin; Aşk İlişkileri Konu Etiketinde Fenomen olan bir üye soru sorduğunda, sorusu doğrudan Çok Süper Soru seçilerek KS Vitrininde yer alacak ve aynı zamanda sorusunda “Fenomen” etiketi yer alacaktır. Aynı üye Aşk İlişkileri konusunda sorulmuş bir soruya görüş yazdığında ise görüşü, kendi cinsiyetindeki görüşlerde en üst sırada yine “Fenomen” etiketi ile yer alacaktır. Fenomen oldukları konular haricinde yaptıkları paylaşımlarda ise bu etiket yer almayacaktır.
Üye profilleri de Fenomenlere özel olarak düzenlenir. Profillerinde Fenomen etiketi ve hangi konu etiketlerinde Fenomen oldukları bilgisi yer alır. Ayrıca profillerine sosyal medya hesaplarını ekleyebilirler.
KizlarSoruyor Fenomenleri nasıl seçilmektedir?
KizlarSoruyor’da Fenomen olabilmek için bir veya birden fazla konu etiketinde, en dikkat çekici paylaşımların sahibi sen olmalısın. Çok iyi sorular soruyorsan, orijinal Bencelerle tüm dikkatleri üzerine çekebiliyorsan ya da o konu etiketinde En İyi Görüşler hep senden geliyorsa Fenomen seçilme şansın artacaktır.
Fenomen olabilmek için Soru, Bence veya Görüş paylaşımlarından en az birinde, o konuda yeterli birikime sahip olduğunu bize göstermen yeterli olacaktır.
Zararli sagol ya aydinlattigin icinn😀
görevimiz 😏
Tesekkur ederiz😬😬😬
Önemli değil
peki bu sorulara bencelere gizli hesap da dahil mi?
Osmanlı devletinin son döneminde ingilizceden türkçeye geçmiş bir kelimedir.
fen + 0 + men = "fen bilimleri sıfır olan adamlar" anlamındadır.
Osmanlı devletini son dönemlerinde fenni ihmal ettiği için bu kelime ithal etme gereksinimi duymuştur.
Birde (men + e + men) vardır. bu da "adam adama markaj" anlamına gelir.
Millete takıp takıp duruyorlar yani yanlış anlaşılma etiket 😃 En büyük fenomen kim şimdi acaba bir imza verir mi 😃😃
Sormak lazim😉
Hahahah havamız batsın 😄😄
Cevap
23Cevap
;))
Atcan tutcan hoplucan ziplican... ruh oksucan nabza gore serbet vercen zip cikti olcan.. hoop fenomen:)
Fenomen yarismasi vardı tv8 de ordaki insanlar için yapılmış bütün üyeleri burda fenomen sponsorluk icin yapildi 😊😊
Popüler anlamında. Popüler olmak anlamında :D popüler ne demek deme dalarım.
Sopam hazır bak vururum kırbacı :P
İşsizlere vermişler işte.
Fenomenleri biz seçelim bundan sonra :D
Bence de😊👍🏽
Kısır Günlerinin Çılgın Fenomenleri Sizi :D
Hahahhahah harikasinn😎😎😎
Sizden alıyorum enerjimi ;)
öyle biri olduğumu düşünmüyorum..
standart kullanıcıyım..
fena adam demek :)
O zaman biz fenowomen miyiz?😂
@Tuti-iMucize-Guyem ben öyleyim :)
😄😄
@Tuti-iMucize-Guyem 🙃Kim hani fenomen goremiyorum😀😂
hepinize göstereceğim :)
Ahahahaha😂
@Tuti-iMucize-Guyem SpiderWomen esprisinden sonra bunu duymak hiç etik değil. :P
Ben de her zaman 10 numarayım
Bildiğimiz süt kupası işte. 😄
Onu bunu boşver de parası iyi mi o önmli
Efane demek..
Bknz: El Fenomeno
saçma sapan iş
Onlarda farkindalar mi acaba...
çaktırmıuyolar kendi calıp kendi oynamak işte :D
Logo sadece..
Eğitim & Kariyere bekleriz :D
Sen zaten çoktaaaan fenomen oldun bana göre
Fenomen Çin'de bir yemek adı