Bir adet greyfurt , bir adet portakal , bir adet nar , bir kaşık kahve , bir kaşık kakaoyu karıştırın sigarayla birlikte için. Farklı şeyler oluyor.
#audincecomeback

#audincecomeback

kanka sen ciddimisin kafa yaparmı :D dalga geçmiyorsun demi
değişik bir şey
kafası neye benziyor. uyuşturucuyamı. alkolemi. tansiyon düşmesi gibimi. baş dönmesi gibimi tarif et
Denerim
Ne hissediyorsun bunu içtiğinde?
gözlerim kısıldı , içim yandı , kafam döndü
Zehirlenme kafa yapcak diye
Teşekkürler 👽
Cevap
0Cevap
Brokoli suyu, limon, kola.
patlıcan yemeklerinden sonra en sevdiğim yemek brokoli , bunu denicem.
Haşhaş bende kafa yapıyo yav. normal mi
normal değil
afiyet olsun ozaman. bizim memleketin haşhaşı meşhurdur ben çok yedim kafa yapmadı
yok kanka Isparta'lıyız ama doğma büyüme izmirliyim 😂
@izmirliumut nick ten belli zati 😂
yaa sendende hiçbirşey saklanmıyor ama 😂
@izmirliumut ee beyin zehir 😂😂
biraz banada versene 😂 sana fazla bu beyin 😂😂 afyonlumusun
@izmirliumut evet has afyonluyum😂al tak kardeş güle güle kullan😂😂
wowww banada fazla geldi 😂😂😂 bir kısmını kuşa taktım kuş ters uçtu 😂😂 geçen sene ekim ayında izmirden ıspartaya gittik 1 hafta kaldık orda. neyse artık geri dönücez biz yolu karıştırdık İzmir yönüne değilde afyon tarafına gittik gidiyoruz gidiyoruz sonradan farkettik ama allahtan ilerden dönüş vardı 😂
@izmirliumut ahah😂😂ben hiç afyona gitmedim daha ya. memleketim olduğu halde ben bile gitmedim😂haşhaş yolluyorlar sadece ordan onun da yararını görmedim. s
Bende 2 defa çocukken gitmiştim 1 defada geçen sene. Birdaha ne zaman giderim bilmiyorum. Haşhaşlı ekmek yedinmi hiç adı koşma ya da goşma tam bilmiyorum öyle birşeydi duydunmu hiç 😂
@izmirliumut her sabah yiyorum kahvaltıda okulda kafa yapıyo ahxbsn
yav ben çok yedim bende neden birşey yapmadı :D haşhaş Кокаин yapımında kullanılıyor değilmi 😂😂
@izmirliumut sütünden uyuşturucu yapılıyo. ben de yapıyo ya bir sorun var ama çözemedim 😂
tamam işte kокаин uyuşturucu olmuyormu 😂 isimini kullanmamak için rusça yazıyorum anla işte 😂
@izmirliumut ahah😂ben anlamadım işte onu 😂😂evet ondan yapılıyo. morfin bide eroindede
morfin i bilmiyordum 😂 iyide sen bunları nereden biliyorsun 😂 yakalayın memur bey... ülkemize meksikadan illegal yollarla uyuşturucu pazarlayan kod adı:URANÜS isimli azılı uyuşturucu mafyası burda 😂
@izmirliumut site sayko dolu bak valla yakalarlar beni 😂😂 ne sandın ya escobar derler bana arkadaşlar arasında.
kanka çaktırma saykolar geliyo salağa yatalım başka birşeyden bahsediyor gibi yapalım.. Eee sen ne yaptın geçen memlekete gidicem diyodun gittinmi 😂😂
@izmirliumut hee buralar sıktı ya bir dolaşalım diyoruz. haşhaş almaya gitmicez. s
Ahahahah haşhaş ne yaa 😂😂
@izmirliumut oo fail ahbznsk😂😂
sen şimdi hangi dilden yazdın 😂😂 söylese ona göre çeviriden çevireyim, dil algıla dedim 404 not found error hatası verdi 😂😂
@izmirliumut vah cahilim😂😂fail = başarısız.
bem ahbznsk dediğini anlamadım 😂😂 rondom attım deme sakın 😃
@izmirliumut rondom atmadım zaten random attım ahah😂😂
yaaa sinir oldum sana 😂
@izmirliumut huyum kurusun 😂😂severim insanlarla uğraşmayı 😂
bende severim insanlarla uğraşmayı ve insanların benimle uğraşmasını 😂 ruh gibi insanlsrı ıyyy öğkk hiç sevmem 😂
@izmirliumut iyi iyi 😂
niye 2 defa iyi dedin 😂
@izmirliumut Allah Allah arızamısın yav ahsbns
iyi iyi tamam tamam olur olur 😂😂
@izmirliumut belamısın ya 😂😂uyu artık saat 11😂
öncelikle saat daha 10 ayrıca ben askerim ve gececiyim uyuyamam 😂 daha 2 saat önce uyandım zaten 😂
@izmirliumut 😱😱 10 mu. benim kafa gene duman. s
haşhaşı fazla kaçırdın sen 😂 yav bu haşhaş'da kavanoza durduğu gibi durmuyor 😂😂
@izmirliumut 1 haftada yarım kilo bitiriyorum düzenli olarak yiyorum aç karna😂😂
boşanda semerini ye dicem şimdi olmucak 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar