Birde daha önce besleyenlere bir sorum var. Neden sürekli uykusu geliyor?
Üşüyor bide. 3 aylık ondan olabilir mi?

Üzerine örtü örtüp kaleoriferin hemen önüne sehpanın üstünde koy. Sıcak olması çok önemli. Arada bir üstünü açıp bak, biraz havalansın 15 dk filan geri ört. Gün içinde sürekli bunu yap. Çünkü sıcaktan da bayılmasın ama ılık da değil bildiğin sıcak bir ortamda olsun.
-Gecen bol olsun.-
oo yakışıklıymış baya :D ilk pozu hele içimi eritti :D
Aynen ama kız galiba bu 😂😂
Kızdırma sinir etme mutlu etmeye bak kızınca ötüşü yüzünden kaçabilirsin 😁 sıcak bir odada tut ya da kalorifere yakın bu tür papağanlar hasta olduğunda toparlayamaz üzülürsün
Kalaoriferde çok sıcak diye yaklaştırmadımm üzerinde örtü var
Şimdi biraz yakına koydum iyi gibi sankii
Üzerindeki örtüyü kaldır kendini kafese haps edilmiş hissetmesin daha fazla kalorifere yakın olsun sıcağı seviyorlar kendine gelir yavaş yavaş kışın odanın yüksek yerlerine konar ısı daha fazla diye
Kaldırdım teşekkürler :)
Rica ederim mutluluklar size 😁
:) :)
😊😊
Daha önce beslemiş miydin :)
Muhabbet kuşu ve papağan besledim ama sultan değildi onlar hakkında bir kaç bilgim var ilgisiz kalırsa küsüyor hepsi gibi sinirlenirse çok fena bağırıyor elinde kızdırırsan ısırıyor dikkat et 😊
Ya bende daha önce çok kuş besledim babam kuduz etti hayvanları 😂😂 Yani eline çok aldı saldırganlaştı hayvan 😂😂 Buda kızınca tıs tıs diye bir ses çıkarıyo ağzını açıp 😂
Babana söyle dikkat etsin o bağırır sonra daha fazla kızarsa ısırır ve Çan'ını yakar insanın 😁
ısırmaya çalışıyoda bilmiyo bu ısırmayı 😂😂 Daha alışkın değil bize ürkek biraz
Kafese elimi koyuyorum bişi yapmadan yavaşça çekiyorum alışsın diye yinede kızıyo
Alışana kadar uğraşırsın biraz onunlada alıştıktan sonra kafesin kapağını açık bırak sabah seni bile uyandırır 😁
Bakalım zamanla artık :)
Zamanla büyükdükçe anlarsın 😊😁
Aynen 😁
Ama dikkat et hastalanmasın Yoksa uğraşırsın
Ederim tabi canım o benim. Teşekkürler yorumların için :)
Rica ederim ben teşekkür ederim güzel sohbet icin
Sultan ismini koy:) cennet papağanı dimi bu keşke almışken jako alsaydın bunlar pek konuşamaz:)
hayırr cennet papağanı başka sultan papağanı buu :)
Konuşmazlarmış zaten konuşsun diye almadımki şunun tipe bak çok tatlı :) Çok duygusallar ve alışınca çok güzel alışıyorlar ondan :D
Biliyorum ama bana tatlı gelmiyorlar yaa :) Hatta korkunç biraz 😂 Çok büyük ve korkuçlu duruyor. Bizim yukarıca bir kumaşçı vardı onun vardı jakosu. Şarkı söylüyodum acayip ötüyodu 😂😂 çok iyi konuşurlar biliyorum :)
Aynen öylee :D
Cevap
16Cevap
Yavru olduğundan. Ben 20 sene besledim, oy ya çok özledim :'(
20 sene yaşadımııı
Başın sağolsun bende glosterım öldüğünde çok ağlamıştımm
Evet kanarya idi
2 tane besledim. kesinlikle çok hisli hayvanlar. uyuklama üşümeden olur. ısıtman lazım kardeşim
Üzerine örtü örttüm daha neyapayım bilmiyorum :( Kaloriferde yanıyorr
sıcak yerde tut kardeşim. üşütürse allah korusun
23derecenin altında bırakma ve sürekli. İlgilen çok ürkektir ama alışırsa sizi bırakmaz.
Bizde de var aynısı ismi limonn 😊
Gerçekten mi? 😂 Ben yeni aldım 3. günü
Evet bizim bayagi oldu. 😄
Sultan koy? :D
Yok ya onu sevmiyorum 😂😂
Türünün adı o 😂😂 Sultan papağanı
Nolur biriniz de Neymar koyun. Saç şekline bak :D
Ahahh neymarr 😂😂
Limon,
Ay çok tatlı ya :)
Üşüyo olabilir sıcak tut
ejderha koy ejderha besliyorum dersin
Kereste koy ~
Sultan olsun ışte.
Hayır zaten kendi sultan papağanı 😂😂
mahkum koy :)
Gonzales
asi_kırlangıç
Sultan koy 😂
Yaa hayırr 😂😂 Türünün adı sultan papağanı
Hünker koy 😂
Levent koyabilirsin
Ev soğuktur knks.
Soğuk değill kalorifer bile yanıyo
Sıcak bir ortamda tut uyuması normal yavru çünkü.
Papirüs Köy kardes
Turuncu.
Alyanak😂😂
Bu olabilir çok iyi 😂😂
sultan olsun
Cimbom koy :D
sultan
Sari
Sultan koy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar