Ben askere gidicemde ona göre kendi planımı çizeyim :))
Nasıl rahat edebilirim ?
Nasıl rahat edebilirim ?
öncelikle askerde dayak yok diyenlere inanma, ben zevk için asker döven astsubaylar gördüm..
devreciliğin adı da sıracılık olarak değişmiş, ilk başlarda sıracılığı desteklemeyebilirsin ama durup düşündüğün zamana senin rahat etmenin en iyi yolu desteklemek..
13 ay iş yapacağına 3 ay yaparsın, 3 ay yaptırırsın, 7 ay keyfine bakarsın ;)
üst devrelerinle iyi geçin ama herşeye eyvallah deme, özel işlerini yapmak zorunda değilsin, mıntıka, ot yolma, toprak kazma gibi işlere yapmam deme mecbur yaptırırlar, bide göze batarsın devamlı sana yaptırırlar ;)
bide askere gidene söylenen klişe bir laf vardır hani, askerde ne kurnaz olacaksın, nede salak olacaksın ortasını bulucaksın diye.. inanma sen o lafı diyene, askerde çok kurnaz olacaksın tabi olabilirsen ;)
merhaba kardeş.
hayırlı uğurşu olması temennilerim ile.
gittiğin yerde devriyecilik var ise,
kendi torunun gelene kadar sıkıntı çekebilirsin.
ama alt devrende 3 ay sonra geliyor bir nebze yükünü hafifletecektir.
sen kimseye devriyecilik taslama.delikanlı ol sanada taslamazlar emin ol.
asker asker ile dosttur düşman değil. zaten askerliğin vermiş olduğu bir
pisikolojik rahatsızlık var iken, birde birbirinize yaptığınız yanlışlıklar olursa
çok salakça bir durum ortaya çıkar.
Cevap
4Cevap
bak kardeşim öncelikle mükemmel bir 15 ay seni bekliyor.
emin ol ve bana inan.en önemliside uyku düzeni kazanacaksın.
normal sivilde 10 20 dk geç kalkmanın ,bünyeye yani akla etkisini,
askerde dk bile şaşmadan uyku düzeni kazanman ile anlayacaksın.
bu çok önemli. sürekli gülüp eğleneceğin arkadaşların olacak. rahat ol ;)
cömezlere genelde kogus yıkama tuvalet yıkama gıbı ısler verılır yani temızlık ışleri ayak işleri sana bakacak yapmazsan koğuşa cekıp bes on kişi giriyor :)devrecilik varsa eger
ya ben teakwando avrupa 2.cisiysem ?
isterse dunya sampıyonu ol mecvursun devrecılık varsa hemen gelıp yan gelıp yatmayımı dusunuyon askerıyede .) sen öyle avut kendını :)
10 kişi değil, bütün koğuş dalsın isterse. Eşit rütbeli hiç bir asker, sana zorla birşey yaptıramaz.
tabı canım benım alt devrem gelecek onun ısını ben yapacam pehh :))
Kızlara askerlik hakkında bir şey anlatmazlar, bilmiyorum :/
Herşeyi yapacaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar