Üniversiteye kurulan kitap standı mağdur etti. Ne yapmalıyım?

Kitap setleri satıyorlardı, ilk önce almak istedim ancak imzayı attıktan saniyeler içinde vazgeçtim. İadesi, iptali mümkün mü diye sordum. Satıcı mümkün olmadığını söyledi. Benim iznimi almadan, içinde cd olduğunu boş olmadığını ispat etmek için dijital sesli kitapların yanı cd şeklinde olan kitapların ambalajını yırttı. Kaba davrandı iadesinin olmadığını söyledi ve yayın evini aramamı söyledi. Cayma hakkımı kullanabilmem için bu cdlerin ambalajının açılmaması gerekiyordu. Yayınevini aradım ve 1 hafta sonra arayacağız dediler. Aradıklarında 3 seti geri yollayın indirim yapalım dediler. Tekrar aradım tüm setleri geri yollamak ancak ambalajı açılmış olan cdlerin parası neyse ödemek istiyordum bu konuda soru soracaktım. Sadece telefonları açmakla görevli olan bir kadın daha fazla sorgulama indirimini de elinden alırım diyerek beni tehdit etti. İnanılmaz derecede mağdur edildim. Oysa ki 2 hafta içince iade hakkına sahiptim. Ne yapmalıyım bu durumda? :( Tüketici hakem heyeti ile görüştüm sözleşmenin de uygunsuz olduğunu söyledi.

Siz siz olun fakülteye kurulan standlardan kitap satın almayın. Pişman olursunuz.
Üniversiteye kurulan kitap standı mağdur etti. Ne yapmalıyım?