Şimdi izledimde arkadaslar bildigin komedi geldi bana ya o kadar birbirinden tipsiz erkekler vardı ki kızlar yine iyiydi bizim türk haric ve o kadar güzel kızların arasından gitti en cirkini 1. oldu worldde ve Türk jüriden olusuyor bu world nasıl bir alakaysa yine :) O kadar cirkigin erkegin arasından bizim erkek 1. normaldi cünkü digerleri hep cirkin, onuda gectim normalde Türkiyede ben daha yakısıklı ve güzel kisilerin oldugunu düsünüyorum yanılıyormuyum sizce ve World yarısması neden türk jürilerinden olusuyor vs. vs... Ayrıca bu işte torpil oldugunu düsünüyorum ben yine sizler ne düsünüyosunuz?
Ben katılacaktım torpille oraya erkan özerman pasif gaymış orda ki menajerlerle çalışan arkadaşım var web tasarım işlerinde yardım ediyor söylemişti inanmamıştım bide beni becericeksin ya da 150.000 tl vericeksin dedi mk ben şok kabul etsemiydim acaba 1 kereden bişey olmazdı gözümü kapatırdım 😒😒
Biliyorum bende onu dıyorum iste orda o kadar güzel kız varken ganalı neye göre 1. oluyor? Veya neden bir world yarısmasında türk jüri var neden erkekler bu kadar tipsiz? Bizim 1. türk erkegide o kadar iyi degilki digerleri cok tipsizdi...
Özellıkle erkekler cok kötüydüü kötülerin icinden bizim türk secildi iste :) World yarısmasında türk jüri anlam veremedım bu işe :)) Ayrıca torpil kokuyor bu iş bence ya
En İyi Cevaplar