Şu sonlu dünyada güvendiğim tek adalettir.
Er ya da geç ama mutlaka.
Er ya da geç ama mutlaka.
Allah'ın terazisi şaşmaz er ya da geç biri yaptığının bedelini öder kimse ben çok üzüldüm bir daha üzülmem diye düşünmesin isterse 5 vakit namazını kılsın allah dilediğine dilediğini yapar onun adaletini sorgulamak bize düşmez ama dileyelimki yaptıklarımızı bu dünyada çekelim öbür tarafa kalmasın
Biz insanların anlayamayacağı cinsten büyük bir adalettir.
bu dünyada sağlanmazsa da öteki tarafta illaki olan adalettir er ya da geç olr☺ allaha binlerce kez sukur
Herkes adaletten günümüz şartlarınca payına düşeni alamıyor. Ama Allah büyük
Cevap
18Cevap
allahın adeletli olduğuna o kadar eminsin ki sana şimdi basit bir cevap vericem islama göre 1 erkek 4 kadın ile evlene bilir ama kadın evlenemez erkeğe 3 kadına 1 miras düşer öbür dünyada erkek huri ile cinsel ililşkiye girebilir ama kadın giremez burada adalet nerede yani gözününe sıçayım senin artık o kadar körsünüz ki bir şeyi göremiyorsunuz anlatsana adalet nerde burda anlat bana
@ByTürk35 eet araştırdım çünkü allah bir erkek ve kadınlara işgence eden bir akıl hastası
@ByTürk35 peki bana anlatsana neden böyle olduğunu hadi anlat neden müslüman ülkelerinde kadına köpek muamelesi yaptıklarını
Adaletine inanıyorum. Bana çok haksızlık edenler oldu hepsi de buldu belasını
Aynen öyle, en son dediğimiz de aslında herşeyin en başıdır ve bu yüzden huzurum yerinde vicdanım rahat, hak yiyenler düşünsünler bu dünyanın sonunu, ben başını düşünmekteyim.
Birgünden sakınınki, onda Allaha döndüreleceksiniz, sonra herkese hak ettiği tam olarak verilecek ve onlara haksızlık edilmeyecektir ( bakara 2/281)
Elbet bu dünyan8n bir sonu vardır Allahın adaleti yakındır..,
Duyuyorum ama mutlaka olan kısmı hiç görmedim mutlaka ölür her insan sanırım o mutlakadan kasıt :D
rte yi cehennemde de karsilar akp. liler 😂
bu soruyla onun ne alakasi var simdi
Güvenim sonsuz, bu konuda epey bir şey gözlemledim hem kendi hayatımdan hemde başkalarından
Var, adalet topallaya topallaya gider bazen yavaş yavaş ama er geç yerini bulur.
Dünyada yok geleceğine de inanmıyorum ama öbür tarafta da böyle olacaksa...
İlahi adalet er geç yerini bulur.
Bir tek Allah'ın adeletine güvenirim zaten 🙏🏻
Burada olmadığı tek gerçek
İnsandan adalet olmaz o adalet kusursuzdur
Ben avukatım
Adalet benden sorulur :):):):)
bunu tartışmaya gerek var mı
Ya tabi.
Kesinlikle
Bilmiyorum...
Var, işliyor
Gec olmasın