Namazda bilmediğim surelerin yerine başka bir sure okuyabilir miyim (Fotoğraflı❣️)?

İyi akşamlar arkadaşlar. Ben namaza yeni başladım 5 vakit namazımı kılıyorum çok şükür fakat bilmediğim, zamanında ezberlemediğim sureler olduğu için bilmediklerimin yerine başka bir sure okuyorum. Acaba ezberleyene kadar böyle devam etmemde bir sakınca var mı?
Namazda bilmediğim surelerin yerine başka bir sure okuyabilir miyim (Fotoğraflı❣️)?

Not: Bilmediğim sureleri yuvarlak içine alıp başka bir sure yazdım yerlerine. Ben bu şekilde kılıyorum yani. Kolaylık olması açısından nasıl başlıyorsa öyle yazdım surelerin adlarını. Önce karta bakıp sonra kılıyorum namazımı, böylelikle daha akılda kalıcı oluyor. Hatamı en aza indirgiyor. Fakat yine de bir hata olmaması adına kartlarımı koyucam inceleyip bir yanlışım varsa söylerseniz sevinirim.

Güncellemeler
+1 yıl
---