ruhsatı minibüs olan 17 kişiye kadar 3.5 tonu geçmeyen bütün araçları ruhsatı kamyonet olanlar dahil B sınıfı ehliyetle kullanabilirsin ticari kamyonetleri kullanamazsın onlara src 4 ve psikoteknik belgesi gerekir büyük araçlarda en önemlisi sakin ve yavaş olmaktır kör nokta çoktur çok yer kapladıkları ve geniş oldukları için bir yere sürtme vurma olasılığın yüksektir hiç acele etmemek gerekir büyük araçlarda başkalarının hatalarınıda kapatman gerekir gelir yan tarafına girer görmezsin bir sağ yaparsın iş işten geçmiştir dikkat ettikten sonra hiçbir şey olmaz bizim burda crafter sprinter süren servis çeken bayanlar var aynalar tümsek olduğu için uzak gösterir alıştıktan sonra problem olmaz sol ya da sağ tarafta araç aynanın içine tam girmişse o araç artık senin aracına paraleldir ona göre sür işte ilave kör nokta aynaları var aynanın üzerine ya da ayna camı üzerine takılıyor onlardan takarsan her yeri gösterir özellikle sağ taraf için çok rahat park edersin büyük araç güzeldir keyiflidir kazasız belasız inşaallah
İsteyince hersey oluyor kardesim yeterki ben bunu kullanıcam de ya allah bismillah 10 numara kullanırsın otobüs e tır ı :) isteyince hersey oluyor Masallah söförluk yakısmıs :) Sana bir ipucu vereyim arabanın itesi otomatik gibi olmasını istiorsan yani arabadakiler senin ites değiştirdiğini hissetmesin istiyorsan ağır ağır mesela 4 den 5 e at ama ayagını cabuk cekme :) o zaman super kullanırsın :)
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen bende onlari ogrenmeye çalışıyorum denicem cok teşekkür ediyorum
rica ederim özellikle yokuşlarda bunu uygula uygula ki vites geçişlerinde faydasını görürsün sen insanları sallama bosver :) insallah güzel bir sofor olursun :) su bilgiyide vereyim kasis geliyor ya mesela vites düşürürken eğer mesafe fazla ise yavas yavas dusur mesafe yakın ise bosa at bostan direk 2 ye çek :) hiç anlamazlar bile teekkürler :)
hava atıcam diye nnasıl soru soracağını şaşıran kız modeli diyoruz biz sana :D
2
61 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sende çok bilmiş birisin galiba ben araba konusunda hashasim ve ogrenmeyi ustalasmayi cok istiyorum istedgm soruyu sorarim lüzumsuz insansan cvp vermiceksin
@çaycandırr kardeşim bosver uzatmayalim ben araba konusunda hashasim bilgi verenler oluyo burda o yuzdn sordum anlamiyip bole dengesiz insanlar cok size teşekkür ediyorum tekrar
@çaycandırr peki arabanın içinde foto atmanın mantığı ne bu soru da... ben sevmyorum bu gösteriş işlerini hatta en nefret ettiğim şey... ya atmadıysa diye düşündürecek bir şey yok olsa böyle bir yorum yazmazdım
engelleme olayi yok bende fikirlere saygi duyarim ama ilmi tartisma olmayacagini dusundugun icin tartismam is din muhabbetine döner o mevzuda ben seni ezerim az buçuk
Sedan bir binek araba ile büyük bir araba kullanmanın farkı yoktur.. Çok az daha fazla genişten alıp döneceksin, tek fark o.. Kullanabilirsin, yapıştır gelsin..
En İyi Cevaplar