Iki sehirdede yasadiniz mi? farkliliklari benzerlikleri nelerdir?
İnsanlari yasamlari giyimleri kizlari falan?
İnsanlari yasamlari giyimleri kizlari falan?
Evet.
10 yıldır İstanbul'dayım, 3 ay İzmir'de kaldım.
Ama sevemedim İzmir'i, kızlar vesaire yine İstanbul'da ki gibi giyiniyor pek fark yok.
Sadece orada erkekler hayvan gibi bakmıyor hatta bakmıyorlar bile.
İstanbul'da öyle değil.
Gel gör ki tek o yönden iyi İzmir'i abartıyorlar.
İstanbul'un tırnağı olamaz.
Bende izmirde yasiyirum ama İstanbul baksa yaa
Sadece orada erkekler hayvan gibi bakmıyor hatta bakmıyorlar bile. Nerde izmirdemi?
Yoo bana bakiyolar ama burda bile boylesyse İstanbul'da nasil olur ki
İzmir de yaşıyorum istanbula hiç gitmedim ama İzmir İstanbul kadar kalabalık yorucu değil her konudan rahat.
İzmirliler, istanbulluların daha çok deniz görmüşüdür , hiçbir fakları yok hatta izmirliler istanbulu birşey sanır genelde istanbulu çok severler... ama emin olun istanbuldaki para şan şöhrete tapma izmirde, istanbulun 5 katıdır...
Cok iyi ya
Ama en iyi laflari istanbullu sokmus
Hajajaja
Kanalim adi ne
Ankaralı ikisinide ezmiş :D
Ben buralari hep biliyorum izmirde yasiyom zaten
Ankaranin baglariii
İlinci şarkı?
Cevap
5Cevap
ikisindede yasadim Şu an istanbuldayim ama aklim izmirde kaldi
Ne gibi farklilikla var
Ben izmirdeyim diyelim kibris sehitlerine sahile gittim. orda gordugum kisilerle İstanbul'da gordugum kisiler ayni tipteki kisiler mi
İzmir daha guzel insanlari daha sevecen daha anlayisli. ist da insanlar kapi komsusuna selam vermiyo. ve İstanbul'da heryerde hercesit insan var. mesele kadikoyde marmarayin cikisinda gece karadenizliler tiplanip horon cekerler bir taraftada afrikali gorursun bam bam dansi yaparlar. ustune suriyeli cocuklar ayagina yapisir para vermeden seni birakmaz bilmiyom yaa en kisa zamanda izmire donecegim icin mutluyum :)
iki şehirdede bulundum İzmir rahat yer gerçekten öyle ne bilm taciz olayları felan olmaz kimse kimseye karışmaz İstanbul'da her türlü insan var bir şey şöyle bir şey var izmirdede var ama orada laf atsan cevabını yersin :D
Laf atsan cevabini yersin derken
Ne gibi farklilikla var
Ben izmirdeyim diyelim kibris sehitlerine sahile gittim. orda gordugum kisilerle İstanbul'da gordugum kisiler ayni tipteki kisiler mi
şöyle diyim gözümün önünde olmuştu bu alsancak taraflarında işte suriyeli bir kaç kişi takılıyodu neyse bir kız grubu gidiyodu muhabbet felan neyse birisi bir şey dedi bir döndü bana mı dedin dedi :D üzerine gitti kaçtı bir kaç esnaf ne oldu felan diye yanına gitmişti
izmirdekiler daha cana yakın olur ne bilm daha iyiler İstanbul'da olay olsun kimse karışmaz ama izmirde bacımıza saldıryolar diyip herkes girer
Izmirliyim hakklisin izmirin kizlarii
Hajajajaja
Ya istanbulda? Karakrkteristlik ozellikten bashetmiyorum ama
İstanbul'da genelde kimsenin kimseden haberi olmaz ki :D
İstanbul'da yasiyom izmirede gittim ayni cogunlukla
İstanbul dunyanin en guzel sehri
Izmirliyim İstanbul'da univ. Okumak istiyorum İstanbul can ya
Ne gibi farklilikla var
Ben izmirdeyim diyelim kibris sehitlerine sahile gittim. orda gordugum kisilerle İstanbul'da gordugum kisiler ayni tipteki kisiler mi bir farklilik oluyomu
İzmir gitmedim
İzmir anlatilmaz yasanir :)
Izmirde yasiyorum hic de oyle degil ya da bem o tarafini gormedim
Hoc birisnde yasamadim
Oo şehir mi kapıştırıyonuz ahchjsj
İzmir türkiyenin parisi gibi bisi
İstanbul
van. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar