Sevdiğim kişi benimle konuşmak istemiyor?

Çok yakın bir arkadaşıma aşık oldum ve duygularımı anlayınca uzaklaştı benden, şuana kadar sana hiç o gözle bakmadım, bakamam falan dedi. Uzaklaşmasına neden olarak da birileriye çıkarım ve yanımda olsan üzülürsün, o yüzden üzmek istemiyorum yoluna bak, okul bitince ne yapıcaksın, kendi hayatına bak falan dedi. Sevdiği başka bir kız var ama imkansız bir şey kız istemiyor, zaten kızın sevgilisi var ve şu an onu unutmaya çalışıyor, o yüzden de birileriyle çıkmayı falan düşünüyor. Geçen sene o da bana deger verirdi bundan eminim, çok yakın arkadaştık ve onun için yaptığım fedakarlıklar da var. Mesela durumu iyi değil pek ve bir yerde oturduğumuzda hesabı hep ben öderdim, bir şeye ihtiyacı olduğunda falan borç verirdim. Başka şeyler de var, maddi manevi hep destek oldum ona, en zor zamanlarında hep yanında oldum.. Bunu söylememin nedeni yani onun benim için ne kadar değerli olduğunu biliyor, çok sevdiğimi de çok iyi biliyor. Şuana kadar bir kez bile kırmadım, terslemedim onu. Ne yaparsa yapsın ondan vazgeçmiyceğimi, ne olursa olsun en ufak bir şey olsa yardımına koşucağımı da biliyor. Aynı sınıftayız ve şu an çok uzak davranıyor bana, ben her gördüğümde konuşmaya falan çalışıyorum. Mesaj atıyorum falan, kısa cevaplar veriyor, konuşmak istemiyor yani. Gözünde çok kötü bir durumda mıyım sizce? Uzak tutsam kendimi artık, hiç konuşmasam dikkatini çeker mi bu, yoksa istediği gibi daha çok uzaklaşıp iletişimi keser mi tamamen?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel l
Sevdiğim kişi benimle konuşmak istemiyor?