Kaybettiğiniz en yüksek para ne kadardı? Kaybolduğunu fark edince tepkiniz ne oldu?

Miktarini hatırlamıyorum ama ayakkabicida kaybetmistim. Nasil kendimden geçmişsem. Kamera kayıtlarına baktık bisey çıkmadı. Ama eminim orda kaybettim. Al iste ya yine aklima geldi😑
Teşekürler eig icin😊
Küçükken 100 dolarlık telefonumu çaldırmıştım ve çantamı çalmışlardı 10 dolar ve manevi eşyalarım vardı onun dışında çok tutumlu oldum
200 tl kaybetmiştim, ergenlik zamanlarında kaybetmiştim, nerede kaybettiğimi de hatırlamıyorum, tabi kaybettim diyemedim, öyle içimde kaldı.
cut.
ulan ben 10 lira kaybettim 2 gün orda dolandıım bulan olur gider alırm elinden diye meğersem çorabıma saklamışım 2 günüm boşa giti
Cevap
24Cevap
50 çaldırdım, 50 de çorabımın içerisinde çantamdaydı düştü. Diğerlerini hatırlamıyorum :D
Lan ben türkiyedeyken çorabın içinde para bulmuştum 12 yaşında falandım bozuk para kağıt falan vardı almıştım yemiştim seninse hakkını helal et 😂😂
10 tl kaybettim bikere sadec baska hic para kaybetmedim
kaybetme değilde dolandırılma olarak soruyosan 180.000 tl. güzel atatsözü var döt kısmetten çıkınca pipi bağdattan gelir diye
ne oldu o kadar kazık yedin
@rabbaniyyun kazık değilde profildeki arabayı kaptırdım 275000 bine verdim iki parça çek aldık adamı sorduk soruşturduk çekler kaya gibi sağlam dedi bankalar patladı
3 kişi manisa kebabina 90 tl odemistik igrencti bence kayıp bir para
40 Tl düşürmüştüm hiç bişey yapmadım yapacak bişey yoktu :)
10 Euro aptal gibi katlayip cebime koydum cüzdana koymaya vakit yoktu kayboldu gitti
bir ara 200 tl kaybetniştim. Bu ay da içemicez demiştim.
bir kere cüzdanı düşürmüştüm 220 lira vardı sanırsam acayip koymuştu o ayı zor çıkarmıştım
Bulmuştum ben. 1996 yılında 1300 TL şimdinin parasıyla
kaybettiklerimi toplasam nişantasından bir villa almıştım
50 TL ölüm gibiydi 😂
geçmiş olsun sksnsbh
elimde hiç rapa olmadığına göre tüm paramı kaybetmişim :(
50 tl ama içime oturdu..
kazaniyorum iş yerim var şükür 700 800 Allahima şükür
iddada 120 tl miydi neydi cok koymustu
5 tl deli oldum geri dönup buldum hemen
150 tl kafayı yemiştim iğrenç bir durumdu
oooo haddi hesabı yok
bulcaksan söyliyim :)