İslamı din olarak kabul etmeyenler ya yazmasın ya da belirtsin Müslüman olmadığını lütfen.
ben bu zamana kadar eşimden başkasıyla cinsel bir şey yaşamamış bir insanım zinaya düşmedim Elhamdülillah
sözde dindar bir aileyiz yani ben öyle sanıyordum en azından...
şu an ekonomik durumum çok iyi değil ama iyileştiğinde 2. hanım almak istediğimi söyleyince eşim de bunu anneme babama taşıdı ve beni boşanmakla tehdit etti
eşimi seviyorum sorunumuz yok ama kadına meraklı bir insanım. ve asla zinaya düşmek istemiyorum ve asla eşimden boşanmak istemiyorum. bir de kızımız var onu da ana baba ayrı bırakmak istemiyorum. ailemi seviyorum yani...
bunun üzerine annem ve babam bize gelip beni tehdit ettiler, babam; eğer bir daha evlenirsem karımı benden alıp başka biriyle evlendireceğini ve mirastan benim hakkımı karımın üzerine verip beni mirasından men edeceğini söyledi aklı sıra parasıyla hakimiyet sağlıyor... ayrıca bir daha evlenirsem aldığım kadına da tecavüz etmekle beni tehdit etti
anlayacağınız babam tam bir şerefsizmiş.
babalarınızı sevin ben de düne kadar severdim...
annem de 2. evliliği yapacağına geneleve fahişelere git diyor
Allah'ın helal dediği 2. evliliğe karşı çıkıp Allah'ın haram dediklerine yap diyen insanlar...
Allahın helal dediğini yasaklayıp, haram dediğini serbest bırakan
5 vakit namazında zikrinde HACI! sizce bu insanlar Müslüman mı?
bu durum hakkında düşünceleriniz fikirleriniz nelerdir?
kim haklı kim haksız?
ben bu zamana kadar eşimden başkasıyla cinsel bir şey yaşamamış bir insanım zinaya düşmedim Elhamdülillah
sözde dindar bir aileyiz yani ben öyle sanıyordum en azından...
şu an ekonomik durumum çok iyi değil ama iyileştiğinde 2. hanım almak istediğimi söyleyince eşim de bunu anneme babama taşıdı ve beni boşanmakla tehdit etti
eşimi seviyorum sorunumuz yok ama kadına meraklı bir insanım. ve asla zinaya düşmek istemiyorum ve asla eşimden boşanmak istemiyorum. bir de kızımız var onu da ana baba ayrı bırakmak istemiyorum. ailemi seviyorum yani...
bunun üzerine annem ve babam bize gelip beni tehdit ettiler, babam; eğer bir daha evlenirsem karımı benden alıp başka biriyle evlendireceğini ve mirastan benim hakkımı karımın üzerine verip beni mirasından men edeceğini söyledi aklı sıra parasıyla hakimiyet sağlıyor... ayrıca bir daha evlenirsem aldığım kadına da tecavüz etmekle beni tehdit etti
anlayacağınız babam tam bir şerefsizmiş.
babalarınızı sevin ben de düne kadar severdim...
annem de 2. evliliği yapacağına geneleve fahişelere git diyor
Allah'ın helal dediği 2. evliliğe karşı çıkıp Allah'ın haram dediklerine yap diyen insanlar...
Allahın helal dediğini yasaklayıp, haram dediğini serbest bırakan
5 vakit namazında zikrinde HACI! sizce bu insanlar Müslüman mı?
bu durum hakkında düşünceleriniz fikirleriniz nelerdir?
kim haklı kim haksız?
Güncellemeler
+1 yıl
insanlar Helâlin önünü kapatıyorlar, düşünmüyorlar ki insan Harama yönlenir.
İslam dininde cinselliğin TEK Helâl yolu evliliktir.
İslam dininde cinselliğin TEK Helâl yolu evliliktir.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil