Kahvenden bir yudum bile almadın, korktun mu beni kırk yıl sevmekten? Küçük İskender Bence olmaz :-) icmek isteyen varmi? Buyursun.. fincanlar neden degisik demeyin, onun benim icin bir anlami var😂😂
Bunuda suraya birakalim..
Türk Kahvesi Olmazsa olmazmi? Günde kac tane icersiniz?
Günde 2 tane içiyorum genelde. Hem uyanık kalmak için, hem sevdiğimden.. Yanına da çikolatası lokumu. Oh, gidip kahvemi yapayım şunu yazınca hatta. Mis mis. Kahve sevmeyen insanları anlamış da değilim :(
Kesinlikle olmazsa olmazdır. Özellikle yurt dışında çok arıyorum. Zira son gidişimde cezve ve kahvemi de götürmüştüm. Unutmadan, az şekerli rica ediciim.. 😃 ellerine sağlık.
Evet neyse boşver 11 senedir düzelmeyen şimdimi düzelcek. İlk zamanlar kazanmak için uğraşıyodum mutlu etmeye çalışıyodum. bir baktım ben mutsuzum niye neden hep aklıma takılır oldu yaşda ilerledikten sonra hiç çekemez oldum mızırtıları o yüzden nekadar az konuşursan okadar iyiyim diyorum kendimce
Hani bir şarkı var ben yoruldum hayat gelme üstüme diye tam benlik o şarkı. Gerçekten yoruldum ya başka birini sevmeye bile mecalim yok aynı naz kapris trip bunları düşündükçe böyle kafam kocaman oluyo
Aynen haklısın o yüzden takılmıyorum kimseye ve burda kafa dağıtıyorum belki bazı yorumlarıma deng gelmişsindir. Ama insan cinselliğin boşluğunu dolduramıyo hiçbi şekilde
Benim hatam ne biliyonmu evlilik yıldönümü sevgililer günü doğum günü başka özel günler hiç boş geçirmem en son geçen sevgililer gününde 9 bin liraya tek taş aldım 3 sefer takmadı haftada iki gün garanti yemek yapma dışarda yicez hayatım derim kredi kartımın bitanesi onda ne aldın kaç para harcadın diye sormam işten eve evden işe başka ortamım yok yani benim tek sorunun eşşek olmak galiba ailemin eşşeği
Estagfirullah eşşeklik demeyelimde, nankörlük diyelim karşı tarafın egoistliği diyelim.. ama benden sana bir nasihat.. fazla yaparsan kaybedersin az yaparsanda kaybedersin.. ortayı bulman lazım. Kadınlar fazla şimartılmaktan hoşlanmaz.
Ben kiramam birseyi.. Terasimda kelebek donmus duruyor yerde onu bile kanadindaki tozlari bozmayayim diye eldivenle elime alip isitmaya calisan bir insanim 😌😌
bende ceceli dinliyorum ama basim acik ne alaka basi acik kapali? hic bir partiyi tutmuyom Ailem chpli sadece ne alaka insan sarki dinlemenin siyaseti mi olur
En İyi Cevaplar