Tayvan'da seksi garson kızlar çalıştıran kebabçı ciroyu 5'e katladı! Böyle bir yere gider miydiniz yemek yemeye? Uzak Doğu ülkelerinden Tayvan'da yeni açılan bir fast food restoran seksi garson kızları işe alınca müşteri patlaması yaşadı. (Bana göre iğrenç birşey)Tayvan'da seksi garson kızlar çalıştıran kebabçı ciroyu 5'e katladı! Bazılarının iç çamaşırlarıyla, bazı çalışanların da derin göğüs dekoltesiyle kebap ve sosisli sandviç yaptığı ayaküstü fast food restoranında müşteriler siparişlerini almalarına rağmen restorandan ayrılmıyorlar. Uygulamalarının çok tuttuğunu söyleyen restoran sahibi, ''Müşteriler ilk gördüklerinde şaşırıyor. Verdikleri siparişleri bitirdikten sonra doymalarına rağmen tekrar sipariş veriyorlar" dedi. Böyle bir yere gider miydiniz yemek yemeye?
Güncellemeler
+1 yıl
Günaydın
Yemeğinizi hangi garson getirsin? İç çamaşırlı garson mu yoksa derin dekolteli garson mu?
Yok, gitmem. Ben restorana yemek yemeğe gidiyorum sonuçta, karı kız için değil; dimi? O yüzden isterse çıplak servis yapsınlar, gitmem öyle bir yere. Ama görüyoruz ki, ciroyu 5'e katlamış. Genelde erkekler geliyordur, kadın kadını görüp ne yapsın? :D Yani işte dünyadan örnekler. Tek abazan millet Türkiye'de değilmiş. :D
Ben oraya yemek yemeye gidiyorum çıplak kızı ne yapayım... Hem ajansta çok görüyorum ister istemez bıktım zaten kız vücudu görmekten. Bu uygulamayı yapan kesin Türk dur zaten bide işin içinde kebap varsa 😊
Aynen yemek yemeye mi gidiyorum yoksa kız bakmaya mi belli degil ya resmen orayi sapiklar dolduruyordur istahim kalmaz insan utanir ya resmen bir kiz dekolteyle yemek getirmeye zaten utangacim bir de kiz oyle getirse terk ederim kisacasi
Var ya restoran sahibi acayip zeki😂 erkeklerin vazgeçemediği tek olay cinsellik Türkiyede böyle bir olay olsa orayı yıkarlar. Hani yıkmak anlamında yıkarlar değil, yıkamak anlamında yıkarlar anladınız siz 😂😂 Şahsen ben gitmezdim böyle bir restoran'a ama erkeklerin %98'i giderdi.
Kadını değersiz gören ve hatta köle olarak gören insanlık dışı olarak görüp madde anlamıyla gören sadece cinsel amaç uğruna harcanan ve kullan at düşüncesiyle gören cehalet örneği. :-(
En İyi Cevaplar