Herkese biçilmiş bir süre var, süren doldu mu; hayatın, sınav kitapçığını önünden hızla çeken gözetmen gibi alınır ellerinden. Ne zaman bitti bu süre dersin, daha yapacaklarım vardı.. Biraz daha devam edemez miyiz? Galiba bir yerde hata yaptım.. Evet çok yerde hatalar yaptım. Devam etmek istiyorum, lütfen. Telafi etmek istiyorum. Ama nafile tabi.. Ne boş bıraktıklarını tamamlayabilirsin artık, ne de yanlışlarını düzeltebilirsin hayatın ellerinden kayıp gittikten sonra. Çünkü öylece gider, sormaz sana. Ya da bir süre verdim sana sana şu zamana kadar yapman gerekeni yap demez. Ne zaman sınavın biteceği belli değil ki.. Şimdiden bir şeylerin farkına varmazsan yarın çok ama çok geç olacak belki de.. Elbet öyle ya da böyle bu sınav bitecek çünkü. Bu dünyaya geliş amacımız belli. Yoksa ölmezdik değil mi? Hayat hep bir sınav işte. Sınavdan sonra ya rahata kavuşacağız ya da hatalarımızın cezasını çekeceğiz. Hep öyle olmaz mı zaten? Peki neden hâlâ bile bile yanlışlar yapmaya devam ediyoruz, merak ediyorum. Neden hâlâ bazı şeyleri boşveriyoruz sordunuz mu hiç kendinize? Bu sınavı nasıl geçebilirim, hangi kaynak benim için daha yararlıdır, nasıl çalışmalıyım neler yapmalıyım diye düşündünüz mü peki? Unutmayın, bu sınavın sonunun sefasını da cefasını da çekecek olan bizleriz. Sadece nasıl yaşadığımıza ve neleri DOĞRU yaptığımıza bağlı her şey. Çok geç olmadan herkesin doğruların farkına varması dileğiyle...
Güncellemeler
+1 yıl
Ufak ama önemli bir notçuk: Bu sınavda kopya çekmek serbesttir ✌️️
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar