Bunlar provake edici karikatürler. 1. Illa birseye inanma ihtiyaci duyuldugunu ve bunun sacma olduğunu anlatmaya çalışıyor. Elma veren ağacı putlastirip ondan armut diliyor.(yalniz unutma o ağacı bize doğa değil Allah verdi.) 2. Birgun sende benim gibi olabilirsin diye sadaka istiyor. 3. Diplomali dilenci (meb onayli dilencilik.) 4. Katlettiği ağaçların birinin altinda golgeleniyor yine ona ihtiyaç duyuyor. 5. Kanalizasyona calisiyor galiba😄 6. Sosyal medyanin aşırı kullanimini elestiriyor. Kimse kimsenin yuzune bakmiyorken sosyal medyada herkese gulucuklu kalpli emojiler gönderiyoruz. 7. Islamin uzattigi eli tutup kurtuluşa ermek yerine inadindan gebiermeyi goze almış bir ateist
Sonraki veya şimdiki nesile laf söylemeye kimsenin hakki yok bence 40-50-60 yasindaki erkeklere bak hepsi tecavuz taciz vakasi bizim gecmisimiz neymiski gelecegimiz ne olsun.
bunun sizde farkındaydıniz heralde gün geçtikçe toplumun ahlaki vs vs vs ve bunlara benzer şeyler bozuluyor yok oluyor ondan bahsettim yani şimdi insanlar bukadar canilesmisse gün gectikcede kötüye gidiyorsa bundan sonraki nesil bunlari görerek yasarsa sizce nasil biri olur he
Tamam iste geçmiş neydiki gelecekden ne bekliyoruz? Gelecegin daha iyi olmasini beklemek aptallikdan baska birsey değil. Acimasiz gaddar özgürlükçü başına buyruk bir nesli bizler yetistiricez sonucta
İlki anlamadım pek. İkinci sende öyle olabilirsin. Üçüncü diploması olduğu halde iş bulamayan dördüncü ne kadar ihtiyacımız olan bir şeyi yok etmeleri dört konuştukları gereksiz beş kimse hayatın farkında değil son olarak da keskin sirke küpüne zarar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
1- agacları dogayı yok edersen sonra bir elma için mal gibi dua edersin
2- dilencilerle ihtiyacı olanlarla dalga gecmeden önce düşünün, bir gün sizde aynı konuma düşebilirsiniz, acımayana acımazlar misali
3- diolomana çok güvenme adam ol adam
4-doğayı yokedersen kuraklıktan ebeni görürsün
Gerisini yarın yazsam olurmu, uyımam lazım da kusura bakma kaçtım ben iyi geceler :)
5- sevgili kendini bişey sanan diktatör siyasetçi ne halt isen konuştuklarından bir cacık olmaz lagama gider
6- vallahi yerdekileri çözsem yazcam çözemedim 7- bak bu süper ya çok güldüm. Burda diyorki , şeeyn bebe sizinkisi bilimsel bir seçim ya da mantık yolu değil sadece inadınızdan islamı seçmiyorsunuz, aslında biliyorsunuz dogruyı gerçeği, düşerken anlar inlersin Allah ım sen affet diye. Bu kısmı ben uydurdum :)
6. yida ben ifade edeyim yerdikiler like yani sosoyal medya begenileri aiz beni çekin medyada paylaşın binlerde begeni alın benim uzerimden ama bunun bana ne faydası varki diyor
Bir de vallahi güzel soru da kardeş bu soruyu burda kaç kişi cevaplar, yüzde 90 ı eli cinsel organında ya da kim kimi sevio o beni severmi bu kız nasıl ben nasılım şunı bunu aldattım derdindeki ergen boş insanlar.
En İyi Cevaplar