Namaz kılıyorum ama bişey hissedemiyorum feyz yok?

4 yıldır dört dörtlük olmasa da namazimi kılmaya çalışıyorum ama hiç feyz almıyorum sanki boşuna kiliyormusum gibi geliyor, kabul olmuyormş gibi. Kılarken aklıma hep başka şeyler geliyor sikintilarim vs odaklanamiyorm... Zaten psikolojik sıkıntılarım var hep dua ediyorum ama kabul olmuyor. Zaten iyi bir kul, hakkıyla namaz kilsaydim psikolojik sikintilarim olmazdı ama bilmiyorum Allah'a inanmayan ibadetlerini yapmayan günahkar kişiler mutlu iken bn hep mutsuzum sikintilarm ve yoruldum. Dualarm kabul olmadığına göre namalarimda kabul olmuyor demek ki. Bu yüzden belki daha günaha giriyorum ve artık namazı bırakma noktasına geldim. En azından hem namaz kilip hem isyan edip daha çok günaha girmem. Sizce Nerede hata yapıyorum bn imanim ile imtihan mı oluyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Dün yatsidan beri namaz kilmiyorm sizce doğru mu yaptm
Güncellemeler
+1 yıl
Yaradilani sevmek istiyorum yaradandan ötürü ama kalbimde kin nefret öfke var sevgisizlik var Allah sevgisi yok gibi.
Allah bir ayette şöyle buyuruyor "İnsanları sevmedikce gerçekten iman etmiş olmazsiniz" işte benim sıkıntım bu kalbimde sevgi yok ama bn kimseye kötülük etmem ksenin kalbini kirmam neden kimseyi sevemiyorm herkes beni uzmesine kirmasina rağmen. ...
Ben insanları sevmek istiyorum gerçekten iman etmek istiyorum ve bu yüzden Allah tan sevgi istiyorum ama olmuyor?
Namaz kılıyorum ama bişey hissedemiyorum feyz yok?