Yunanlar mı türkler mi? çoğu insan yunanistana esmer diyo ama ben bir sürü sarışın mavi gözlü erkek gördüm (kız görddüm ama onların boyama ihtimali var)
Yunanlılar
Türkler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Acık ara yunanlılar, slav, pers, arnavut, helen akımı oldu orda.
Anadoluda arap, pers, türk akımı oldu.
Yunanlılar>Türkler
aynen bura arap kaynıyo.
Öyle değil be. :) Melezleşmeden bahsettim anadolu insanında daha koyu tenli genleri var yani.
anladım teşekkürler. :D
Ha ama bak şöyle birşey var yunanlılar etnik olarak yunan değiller.
Yani kanıtlanmış, çok eskiden millattan önce nerdeyse 4-5 yunana bir köle düşüyordu, o köle asla yunan olamıyordu derken hristiyanlık geldi köleler hristiyan olunca eşit oldular yunan sayıldılar. Etnik olarak yunan olmayan anadolu yunanlaştı hristiyanlaştı sonra türkler geldi bir çoğu müslüman oldu cumhurriyet dönemine kdr türkleşmeyenler yunanistana gitti.
Yani şu an Yunan ırkı acayip melez tıpkı Türkler gibi
haklısın, bence türklerink karıştığı ırklar araplar ermeniler kürtler iranlılar (iç anadolu-doğu anasolu güneydoğu anadolu ve akdeniz) bu bölgelerde böyle. sencede haksız mıyım?
Evet öyle haklısın, ama saydıkların ırklar da çok karışık --> Ermeni, Iranlı (kürtler zaten irani bir halk).
Bir çok halk geçti bu topraklardan Ermeni Iran Yunan Türk Arap değil sadece 100'lerce millet.
Go genetik test yaptırmaya 😂
nedir bu türk düşmanlığınız anlamış değilim kendi ülkesini satan milletten beklersin aşırı komiksiniz yunanlar türklerden daha esmerdir bunu unutmayın
Cevap
0Cevap
yunanlıların da amkkkk simdi
noldu kardesim neden sinirlisin.
bıktim sürekli yunanlılarla ya da Ruslarla Türk kızlarını karsilastirmanizdan
hahah kızma ama ben genel karşılaştırdım kız karşılaştırması yapmadım.
Türkler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar