Arkadaşlar gö t kıvırma yani twerk hakkında görüşleriniz nelerdir?

Saçmalık, hiç estetik değil sallanan yağ torbaları, tahrik mahrik de olmayın abi 13 yaşında ergen misiniz
Ben olmuyorum lando bende mi bir sıkıntı var jshsnsn
Bence gayet iyi ne güzel medeni bir erkeğim tahrik olmuyorum sjshsn
Ben tertemiz değilim alçağın tekiyim ama medeni karizmatik bir alçak djjsnwn
Burada "elime kız eli değmedi" diyenlere çok gülüyorum, resmen şov ve rant, içimden atma ziyaaa diye bağırıyorum ssnndjd
Bir de kadın değil bayan diyorlar ya ona da uyuzum jshsn
Aşırı hem de jsnsn en uyuz olduğum adam tipi de konuştuğu her kadına yürüyen adam
Yok ben sana yürümüyorum benim clementineim var kshdhsj
Hepiniz öylesiniz dedin sjjsjs
Ha bir de son soruma bekliyorum seni ablacım skhs
Flört ettiğim kızın saçları küttü küt saç çok severim dövmesi var piercingi var piercingi çıkarmış o günlük saçları da örmüş kızdan soğdum tekrar beğenemez miyim djdjakjshshw
Umarım yoksa konuşmayı kesicem ama sanat atölyesinde yüz yüze bakıyoruz drama yaptırıyorlar... adın ne bu arada senin djdj
Rüzgar ben de sjnsns senin nasıl aşk meşk durumları
Bana inanılmaz itici geliyor, sanki sadece bir çift g. tten başka bir şey yokmuş gibi.
cut.
Gavur özentisi olmayın kendi kültürünüzü devam ettirin dingiller
@thais demi yaaa
@thais Twerk nerelerde kaldı or**spların götünde kaldı :)
Namuslu adam akıllı kızları Twerk yaparken göremezsin ;)
@thais Ülke abaza kaynıyosa bizim suçumuzmu reklam değil abazalık mesele ayık biraz
@thais elin gavurunun popülaritesinin benim ülkemde geçerliliğinin olmaması lazım. böyle böyle ele geçirdiler zaten ülkeyi. yazık. insanlarımız çok saftirik.
Cevap
27Cevap
İlluminatinin oyunları işte. Seksi sanat gibi göstermek, çıplaklığı normalleştirmek,...
helal
çekici değil bncede ama bu masonlar neden bu kadar cinselliği ön plana çıkarıyor sence
@Solgörmeyiş Yeni dünya düzeni planları işte, insanlar rahat yaşasın utanma duygusu olmasın evlilik olmasın herkes önüne gelenle sevişebilsin kötülük uçsun gitsin istedikleri bunlar yani sonrası kıyamet alametleri. Ne kadar inanmasam da o alametlere, bu yolun sonu onlara çıkıyor. O alametleri de illu yazmıştır belki de, bir düşünmek lazım.
illuminato o hadislerden yüzlerce yıl sonra cıktı. bence hadisler doğru alametlerde kabir azabı da şefahat de mehdide hepsi yavaş yavaş çıkıyor
2001 de cikti bu ak ne yenisi gundemi takip edin arkadaslar biraZ gotu guzel olana yakisir erkekler denemeyin
bizimkiler yeni cikani hmen deniyo beyler sakın bunun. lafina bakip dusunsene aynada ayiptirr yaw
Bir o yana bir bu yana salla
Evir cevir kivir cevir salla
Salla salla salla salla titret
ben ona G*t kıvırmak demiyorum harika bir dans tarzı. ben de dansciydim bachata ve break dans ediyorum twerk yapanlar da çok hoş dans ediyor.
bunu bulanın allah belasını versin şişe çevirmece oynarken yapmıştım bir kere arkadaşların önünde 10 gün kendime gelemedim
bu erkek milleti tarafından tabir i caiz se sapıklıkla dolu fantaziler
götsüz kızlar tarafından eleştirilen, tarihin gördüğü en şahane dans.
rihannadan sonra cok hosuma gidiyor
yapması baya zevkli
ben bu tür şeyleri sevem yapanıda kötülemem her insan kendine yakışanı yapar
Valla yöntem çok nerde neyşn üstünden kıvırtacağın önemli :)
Sağlam bir twerkle bana istediğini yaptırabilir. Resmen hipnoz oluyorum
Bu kadar yozlaştık mı gerçekten...
Kalın belli kızlarımız yapmasın lütfen :(
G*tüne güvenen sallıyo
önemli olan senin ne düşündüğün
Herkesin popona kimse karışamaz.
Sahsen yapmayi dusunmuyorum ama yapani izlerim
Gayet guzel bir totom var girmeden ne laf ediyon 😒😂 ama tabikide yapmam 😂
Tek bildigim yabanci sarki papi papi papi culo olur mu 😂😂 ya da latif dogan soylim twerke kendimizden biseyler katalim😂
Dayanamaz halay cekersin bak eminmisin
Sey olur mu umit besenden i lav yu i lav yu do yu lav mi yes ay du
bence lap dance daha çekici bundansa
Twörke türkçe isim akdnndndkx çildiriyorum
popo guzelse ızlemesını severım
oyşhhhh. olsa da yesek.
gereksiz
Basayım gtune diyorum
Göt kıvırma olduğunu
iyidir iyidirrrr
de-mode oldu
Midem almıyor bazen