zamanında bu bayrak bu topraklar bu vatan için çok büyük mücadeleler verildi çoluk çocuk demeden cesurca savaştılar bastığımız her karışta şehitlerimizin kahramanlarımızın kanı var tarihimizi kanla yazdık bizden daha güçlüleri yendik bize bu mücadelelerde zeki, cesur gerçek bir lider özelliğine sahip milliyetçi kişiler önderlik etti. Kendileri cephelerde yol gösterdi. Ben bu yaşanmışlıklar atalarımızın emaneti için tabiki canımı feda ederim. ama bir taraftan da ŞU ANA bakıyorum ve ülkenin çoğu 3 kuruşluk ADAM değil ülkeyi kendi elleriyle yok ediyorlar zeka desen eser kalmamış milliyetçilik desen sözde. kukla edilmiş odun parçaları olmuşuz iktidardakiler için zerre değerimiz yok zenginleri daha çok zengin etmek için yaşıyoruz ve buna itiraz eden yok ben böyle bir nesil için de kılımı feda etmem.
Amerikanlarda bayrak bizeki gibi algılanmaz yalnız. Bir semboldür de, bizimki gibi bir algı yoktur. Ki ben hiç anlamam bir ülkenin bayrağını bikini falan yapmayı.
Türk bayrağı için ölür müyüm? Ölmem. Niye öleyim, türk bayrağının dalgalandığı memleketi bok eden zihniyet ölsün, ne zaman 'Bunlar yanlış' desek vatan haini ilan ediliyoruz zaten. Ölmeyi de biz mi yapacaz?
15 temmuzda gösterdiler vakti geldiğinde bu milletten olan herkes canakkale de olduğu gibi istiklal mahkemelerinde idam edilse de her şekilde çekinmeden canını verecektir... Ne diyor İngiliz komutan kurtuluş davasındaki Müslümanlar için İnsanlar gül bahçesine koşar gibi ölüme koşuyorlardi.
En İyi Cevaplar