En Yakın Arkadaşım Hırsız Çıktı Ne yapmalıyım?

En yakın arkadaşımın evine gittik. 3 Arkadaş toplandık falan takılıyoruz. Yarın sınav var ders çalışıyoruz bir yandan, ben telefondan ders dinliyorum. Onların prize şarj aletimi soktum telefonumu şarj ediyorum. Daha sonra biz dağılıyoruz ben eve geliyorum ve şarj aletim yok çantamda.
Yolda düşürmediğimi %100 eminim. Arkadaşımı aradım "Kanka benim şarj aletim sizde kalmış" yarın gelirken getir dedim. Bizde yok ama bulursam getireyim dedi. 1 Gün sonra getirmedi aradım, yok kanka dedi. Kanka müsaitsen ben gelip bakayım birde dedim. "Kanka annem temizlik yapıyor cuma günü gel" dedi. Günlerden pazartesiydi. Ben ne yapıcam o zaman olum dedim, bilemem dedi. Kardeşinin şarj aletide çakmaydı. Benimkide orjinaldi yani çarptı gibime geldi ki ben kolay kolay hissetmem bunu. Şimdide mesaj atıyor-arıyor yüz vermiyorum. Normalde hiç bu sıklıkla arayıp mesaj atmazdı. Şimdi sanki suçunu unutturmaya çalışıyormuşcasına sürekli arıyor. Ki o diğer arkadaşıma sordum kanka sence böyle birşey olabilir mi diye. Zamanında benimde birşeylerimi çalmıştı dedi. (küçükken) Ve konuşmayacağım bundan sonra. O şarj iphone şarjıydı. 150 Tlye yenisini aldım. Ki param yokken almak zorunda bıraktı beni. Haram ediyorum sonuna kadar. Sizce ne yapayım? Konuşayım mı/ böyle devam mı edeyim edit:böyle devam etmeyi düşünüyorm
En Yakın Arkadaşım Hırsız Çıktı Ne yapmalıyım?