Ne zaman elimi vs kessem bu minicik kesik bile canımı nasıl yakıyor kim bilir bıçaklanmak nasıl bir acı verir diye düşünüyorum. Eğer bıçaklandıysanız neler hissettiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Lisede, sol bacağımdan bıcaklanmıştım, ama büyük bir şey değil. Hala izi durur :) Sıcak bir şekilde kan aktığını hissetmiştim ilk anda, kanı durdurduktan sonra ayağımın üstüne bastıkca ağrıyordu, kas bölgesine geldiğinden ötürü. Kısa bir sürede iyileşti.
Geçmiş olsun.
Öncelikle geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda iyileşir. Parmaklardaki kesikler bazen sinir bozucu olabiliyor. Misal, tam kapanmayan iyileşme süreci içindeki kesiklere limon suyu veya asitli bir şey değdiği zaman fena sızlar.
Rica ederim. Mümkün olduğunca kimyasal maddeler, asitli yiyecekler ve içecekler ile temastan kaçının. Bıçak yarası ayrı bir sızlar. Bir de asıl gıcık olan kağıt kesiği...
Yani 17 18 yaşındayken bicakli bir kavgaya karismistm diz kapagimin üstünü kesmislerdi fark etmedm ilk boyle ilik ilik akinca hissettim acisini baya bir zorluyor
Aniden olduğu için bıçaklanan bişey hissetmez.
Ama bıçağı içinde çevirirse, işte o zaman acı neymiş görür...
Cevap
27Cevap
gecmis olsunn cok dikkat et. mümkünse yavaş yavaş doğra her ne doğruyorsan. gerçekten kesik çok acıtıyor.
bıçaklanmak duygusunu bilmem ama karşıdaki kişiye gelişine döner tekme çok iyi oluyo ama haklı olduğum konularda :) geçmiş olsun bu arada acısı diner inş
yara bandı değilde elini yıkadıktan sonra elini ağıran yerin taraflarında tutunca diniyo genelde inş iyi betimleme yapabilmişimdir.
Ben 16 yaşında kız arkadaşımla gezerken bunun belalı bir eski sevgilisi vardı. Sahilde deniz kıyısında sarılmışken arkadan geldi ve boşluğumdan yani göğüs kafesimden bıçakladı beni anlık şok ile beraber sadece sıcaklık hissettim ve o belayı görünce saldırdım ona saniyeler geçmeden yere yığılmışım. Ambulans gelmiş 1,1 buçuk ay hastane de yatmıştım. Tabii arkadaşlarım intikamımı almışlar sağlam sopa atmışlar o serseriye. Bu arada siz siz olun bıçaktan kaçın.
Şimdi öncelikle 12 cmlik bir metal bacağını yarıp geçiyor bir acı hissediyorsun sonra aklına rambo ilk kan filmi geliyor bu kadar
Vıcık vıcık yağlarıma sana yağı bıçağı batırmışlardı bir casio saat uğruna , tam bıçaklanma sayılmaz.
Bicaklanmadim. Ama askerde boynuma bicak dayadilar. Orda kesik atti. O sinirle aci hissetmedim ama acitir herhalde
Bosver. Ust devre muhabbeti bilmezsin askerlik seylerini
bizim devre adam olmayinca oyle oldu. Izlediler mal gibi.10 kisi ustume dadandi ve birisi bicak cekmisti seni keserim diye. Yapmazsan adam degilsin vs derken 10 kisi uzerime daldi yumrukladilar ve tekmelediler falan. Sonra kogusun agasi olaya el atti falan dokunamadilar. Hakli oldugumu gorunce. O an yoktu vs. Aman bok gibi gunlerdi kurtuldum. Lanet olasi askerlik anisina
Bıçaklanmadım. Acır tabi bir yerini kesince.. Resim olmasa da olurdu. 😒 Dikkat et kendine. 😒
çok daha farklı aniden baskı ve acı içinde bir ağırlık yani organlarını iten acıtan birşey... :( böbreğime yedim de aynı anda birkaç defa allah korudu sanırım kimsenin başına gelmesin...
Çok geçmiş olsun abi
13 yaşindayken kücük kardeşim sinirlendi et kesme bıçağını fırlattı headshot yedim bir çak kafamda sabit kaldı yaklasik 1 santim kemiğe girdi çikartım bende ona firlatım değmedi ona yakladim dövmeye başladım Allah korudu gözüme gelmedi
Sol bacağıma kelebek yedim. 7cm açıldı. Geçıyor ama buyutevek bırsey yok.
evet yanlışlıkla burun deliğine girdi bıcak hala acısı var
13-14 yaşlarında iken bıçak almıştım ilk defa dönerken arkadaşım ile karşılaştım ve bıçağı gösterdim oda bakarken bianda bacağıma soktu acısı olmuyor ama kanaması çok oluyor geçmiş olsun
Bıçaklandım ama fazla girmemişti zaten bisey hissetmedim girerken
evet bu gün de benimde bacağıma saplandı bicak tabi iş kazasi
Bacağımdan kelebek ile yaralandım ve Karşı taraf 3 kişi olması a rağmen kalbinden sırtından ve kolundan bıçakladım
bicaklanmadim çok şükür
Geçmiş olsun.
Allah korusun. Hiç bıçaklanmadım.
Evet haftada bir hobi olarak bıçaklanıyorum. rutin şeyler bunlar
Evet.
Elini neden kesıyorsun? İyimisin sen? Hosunamı gidiyor? Şöyle ergence seyler yapmayın ya
Bende hep merak etmişimdir
sol baldır..
bıçak soktular..
ergenlik :)
tüm yorumlara bakılması gerekir..
sebep ve sonuç ilişkisi önemlidir..
bir tartışmada birisi küfür etmiyorsa bile sataşma amaçlı yorumdan kaldırılmalıdır..
küfür varsa zaten kaba yorumdan kaldırılır..
haklısınız belli bir standart oluşturulmaya çalışılıyor ama an itibariyle olduğu pek söylenemez..
Bir çocuk soru sormuş sitede neden hiç güzel kız yok vs diye. Ben de bu eleştiriyi yapacak özgüveni nereden buldun vs diye (kendisi de vasat bir tip) sordum, bu bana dedi teyze sorum gençlere vs ben de dedim ben teyze değilim de sen dibin dibi bir ergensin sana teyze gibi gelmem normal diye. Bu yorumum sataşma ve polemikten kaldırılmış. Onun üzerine çocuk bana yaşlısın sen kefen paranı hazırla yazmış, o yorum duruyor. Bu ne demek yani açıklar mısın? Düpedüz adam seçiliyor. Ben de tüm yorumlarını ve soruyu şikayet ettim eminim ki kaldırmayacaklar.
Haklısınız, bazen kötü niyetle bazende gözden kaçabiliyor..
en kısa yolu modlardan birisine mesaj gönderin...
eğer ben üyelerle muhatap olmak istemiyorum derseniz de @KızlarSoruyor site yönetimine gönderin..
@KızlarSoruyor ilgilenmiyor. Mesajlara cevap dahi vermiyor. Burda da bir mod var zaten başkalarına neden mesaj atayım ki? Anlattım yani olayı. He bunu da mesajdan değil burda ulu orta anlattım ki görsünler. Her kimse artık bu işi yapan.
Burda da bir mod var derken beni kastediyorsanız cevaplarınız sorularınız daha doğrusu profiliniz kapalı.. ve doğal olarak göremiyorum..
Saygılar..
yardımcı olmaya izin vermiyorsunuz :)
takdir sizin..
Bıçaklanmak bazen hissedlmez bile
Öyle ama zaten soğuyana kadarda müdahale ediyolar hastanede😄
ponçikler bıçaklanmaz ısırılır <3 :D sjksljcklC
Yasiyorlarsa soylerler herhalde😂
Küçük yaralar daha çok acır zaten
Bilmem bıçaklananlara sor o kadar hissetmiyorlarmış
tamam kanka inandım. d
Hayır 😄
illa ki olmuştur
Hayır.
Hiç bıçaklanmıyorum.
Geçmiş olsun
hayır
Evet bicaklandim
Evet ole oldu 😔
😂😂😂Deliye bak hele sensin soytari ne yapam benim kunefe sirami aldi bnde sinirlendim vurdum sinirlnedi bicakladi bacagidan 😔
Hayır bıçaklanmadım
bıcaklanmadım kanks
evet sağ bacağımdan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar