Aldığınız en pahalı kıyafetin fiyatı ne kadar?
Saat, ayakkabı, çanta, gözlük vs. de olabilir.
Saat, ayakkabı, çanta, gözlük vs. de olabilir.
bu 1000 küsür liralara paltolar , ayakkabılar , saatler alan arkadaşlar onları vitrinde saklıyorlar heralde ?
Casio Marka Saat - 50 krş link
Bimde eşini bulursan ayakkabı 10 - 20 lira :D
YKM de palto - 60 lira ( özel indirim dönemlerinde )
Jack&jones marka t-shirt 7.5 lira ( özel indirim dönemlerinde )
H&M de Ray-Ban ( sözde ) marka gözlükler 20 lira :D
Mavi ve LTB marka kotların 2 tanesi 80 - 90 lira ( kampanya dönemlerinde yılda 2 kere )
1 2 tanesini geyik olsun diye yazdım. Parasını kendi kazanan adama lafım yok trilyon versin ayakkabı giysin helal olsun ;) Ama anasının babasının parasıyla bu uçuk fiyatlarla alışveriş yapan insan , o paralar nasıl kazanılıyor hiç düşünüyo musunuz ? azıcık vicdanınız olsun
bütün zenginlerde bu siteye toplanmış
hehehh :)
En pahali kiyafetimi hatirlamiyorum da, ne alirsan 30tl ayakkabi satan bir magazaya girer girmez magazanin en sonunda duran ustunde etiketi olmayip 30 tl supermis diye aldigim ayakkabiyi kasaya goturdugumde fiyatini gorunce 'ne alirsan 30tl yaziyor ? Dedigimde hanımefendi sadece o ayakkabi 299tl dedigini hatırlıyorum :) 2 kere giyebildim ona uzuluyorum..
Chanel bir cantam var 1200 liraya aldim gecen yaz ama hala kullanirim. Bir de mezuniyet elbisem 6000 liraydi. Bir kere giyebildim maalesef sonra kuzenim de giydi mezuniyetinde. Simdi bana nefret dolu soylemler yapicaksiniz ama o an durumumuz iyidi aldim israfi ben de sevmem.
Cevap
58Cevap
ya işte geçenlerde kuzenimden full altın kaplama içi elmas döşemeli bir saat geldi fiyatına bakıyım dedim çokta pahalı değilmiş şerefsiz nerden aldıysa artık 2 milyon dolarcık. sonra ben bunu daha piyasa çıkmayan galaxy note 3 ümle aradım pazardanmı aldın len bu saati dedim sonra bir güldü işte asıl hediyen o değildi kuzen çatıya çık dedi bende yav şimdi 54. kata nasıl çıkayım bekle bari helikopterle çıkarım dedim çıktım işte bizim 12 buçuk trilyonluk helikopterle anam ! bir baktım karşımda 2 tane araba biri aventador diğeride porsche gt yanındada bir tane ducati monster motor gittim sarıldım kuzenime sonra o özel jetiyle gitti işte ducatiylede şöyle bir tur atıyım dedim giderken bir tane tıra çarpmazmıyım motor pert kuzenimi aradım hemen kaza geçirdim bende bişey yok ama motor pert diye olsun kuzen canın sağolsun ben bir tane daha yollarım sana sana bişey olmadı ya ? dedi işte aldığım en pahalı hediye buydu benim :)
Verilen cevapların çoğunluğunda şu karikatür aklıma geldi...
link
15 bin tl'lik gözlük takanlar mı ararsın yoksa 3000 euro'luk telefonlar mı ararsın, zenginmiş bizim insanımız ya (arabaya 20tl benzin koyuyor bu arada)
:))
Benim en pahalı kullandığım şey sadece iyi bir saat. Ne kadar verdiğimi yazmayacağım.
İlk çalışmaya başladığımda 550 liraya takım elbise almıştım. Üstelik bir de köyde çalışıyordum. Kuru temizleme olmadığı için çamaşır makinesine atmıştım ve pamuklanmıştı.giyilmez bir hal almıştı. Arabın yağı çok olunca kıçına başına sürermiş o mesele işte. Bir daha da öyle bir hata yapmadım :)
Ayakkabi 1800 tl telefon 7000 tl civarinda idi...takim 4000 tl.
ali ağaoğluyla akrabağlığın var mı söylede ona göre iyi geçinelim seninle:)
Ne alaka tek o mu aliyor bir donem istedim aldim
Vertu marka
şu an o telefonu mu kullanıyorsun?
Evet neden..2 tane kullaniyorum
beyin : 50 krş
La sanane...sen ben senin gibi kucuk olupvlaf atmiyacam
550 sene taksitle vertu almak.
gördüğüm en iğrenç telefon vertu :D takım derken evi döşemiş ondan bahsediyo alksflajsfjla
rekorumuz sende sanırım :D 6 kere eksilenmişssin bari benden +1 al
Tsk ederim :))
T-short = 239 TL
Gozluk = 850 TL
Basit zevkler ugruna yedigim kazık paha biçilemez aldıktan sonra pişman oldum
Dükkan açıyorum,insanların 10 tl'ye satamayacağı kıyafetı 300 tl'ye koyarım dükkana gelip buradan en az 100 alıcısı cıkar eminim
10 liralık tırtıklı condom'u bu sitede 150tl'ye satmazsam namerdim aslfşasşas
bu sitede de ne zenginler varmış ya.. öyle bir kıyafete fazla para vermeyi maarifet sanıyorlar, hiç anlamıyorum.. :/
340 EUR MK ÇANTA
260 EUR GECE ELBİSESİ
90 EUR AYAKKABI
ESKİDENDİ AMA, ARTIK ALMIYORUM KAPİTALİZME ESİR OLMAYACAĞIM
euro ne la
200 tlye kar botu almıştım ama 4 kış giydim.
numaralı uzak gözlüğü 250 tl
çantaya 30 tlden fazla vermem
saat kullanmıyorum.
ne masrafsızım lan :/
Taa yıllar önce 550 TL'ye güneş gözlüğü aldım ama kendime değil... Normalde çok cimriyimdir asla o kadar para vermem bir şeye...
takım elbisem 300 tl
ray-ban gözlük 280 tl
tergan deri cüzdan 56 tl
tergan ıskarpi ayakkabı 99 tl
cep telefonum galaxy ace 608 tl
pc 1189 tl
honda 150 cc motor 5.500 tl
vs vs
beyin: 50 krş
G-star bir ceket, 260€ verdim acaip pisman oldum eve geldigimde magazadaki gibi gorunmedi gozume cok cirkindi
yani aferim :) o kadar para ver ceket al, eve gel begenme :))
99.90'a ceket almıştım daha sonra aynısını 60tl'ye gördüm içim acıdı valla :(
400 lira. Kiğılı'dan ceket almıştım :( Bu giyime ödediğim parayı başka bir şeye ödemiyorum yeminle...
100 liralık pantolon hediye geldi.ben vermem o kadar ama hediye olunca giyerim :D
300 $ dolara yurt dışından gerçek yabani post aldım. Ne postu daha onuda çözemedim ya ? Bide nasıl soktum ben onu havalimanından ülkeye onuda çözemedim. Ne salağım la ben
225 e ayakkabı almıştım adidastan şimdi o kadar vermem la ergen zamanlarıydı :D
60 kot ceket he birde 65 topuklu botlarıma vermiştim.sonra 40a görünce içiz cızzz etmişti vallahim
350 tl ye 2009 yılında converse nin sınırlı sayıda ürettiği x-ray serisi ayakkabıyı almıştım kimseciklerde yoktu bir bende vardı çokta güzeldi :)
takım elbise tabi ki ne kadar dı 600 lira bişeydi sanırım
7.99 kuruş içime oturdu resmen kot pantolan aldım 1 kuruşunuda geri aldım
Tiger'a 180, süperstara 200 tl verdim en fazla onlardır
180 liraya ayakkabı almıştım 130a düşmüş fiyatı isyannnnnnnnnnnnn
Marka 3 liralık ürünü 300 liraya satabilme becerisidir. Övünmek için al sende :D
Genelde abiye elbisem biraz pahalı oluyor diğerleri100 TL geçmez gözlük ve saat geçebilir
870 tl bir takım elbise almıştım cacharel den uzun zaman oldu ama hala çok pahalı geliyo :)
Takım Elbise : 280TL
Palto : 269TL
bunlar dışında varsa da hatırlamıyurm :D
216 liraya kot pantolon almıştım. Bu soru tam bir intihar sebebi. Ne kadar gereksiz para harcıyoruz.
270 lira gozlugum biricigim -.- cok para harcadigimi sanirdim burayi gorene kadar
50 60 civari para kolay kazanilmiyor
arada bir 48 saat uyumadigim olur o yuzden paralari savurmam
269 liraya takım almıştım
aldıgım tişortlar genellikle 20-40 tl arası
Teyzem o dedikelerin hepsinin satıldığı magaznın sahibi sülale beleş giyiniyo
orantılarsam en pahalı kıyafetim atletim 35 tl verdim anasını satayım:)
herkes 300 liradan 1000 liradan bahsediyo amk sorsan kimsede para yok. Ayakkabı aldm 122 lira.
bilmiyom anneme sormak lazım ben parasına bile bakmıyom:)
110 TL pantolon 150 TL çanta daha var di sanirim lb
2003 te kığılı takım elbise almıştım abimin düğünüydü 1.300 tl ydi o zaman
Güneş gözlüğüne 340 TL vermiştim.
Arabaaaammm :( 45.000 Turkish Liras :(
500 lira çantaa ama değdii
Hatırlamıyorum ama en fazla 150 liradır her halde.
387tl. 2008 yılıydı yanılmıyorsam.
zühürt takımındanım :)
180 liraya mont almıştım.
2700 lira nişan kıyafetim.
takım elbıse yazmıyım ben
bilmem, çalarken fiyatını sormadım :D
20 liraya çanta almıştım...
250 liraya Puma kaz tüyü mont aldım
Ceketime bayağı vermiştim marka düşkünü değilim.
kredi kartına 3 taksitle 19.99
250 tl.ye bir saat almıştım
120 liraya gittim çanta aldım. pişmanım çok.
5 lira veririm helalinden.
40 lira verdim ayakkabıya :( içim gitti asdf :D
750 lira özel ayakkabı yaptırdım
150-200 civarı bişeydir sanırım
Genelde caldigim icin bilmiyorum
350 tl ye gözlük almıştım
1900 TL telefon aldım sony xperia z
600 TL adidas monttu sanırım. Gereksiz gereksiz...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar