Babamı Nasıl değiştiririm? Bu yaptıkları normal mi ben mi anormalim?

Babam gösterişi çok sever millete para yedirir bize gelince param yok olur. Birşeye ihtiyacınız var mı kızım demez. Elin çocuklarına burs verir bizi. Herseferinde okuldan alma çabasına girer en ufak davranışımızda. Zorla zorla ağlaya sızlaya İstanbul'a okumaya gittim bana 400 lira gönderiyor şimdi ne yurdumun ne okulumun parasını verdi ama bundan iki gün önce bir Ada'mı buraya çağırdı otelde kaldı gezdirdi dolaştırdı ağırladı gönderdi. Bana gelince para yok. Üniversiteyi bilirsiniz artık ödevler bile sistemden gönderiliyor hocalara bilgisayardan yazıp oda yetmiyor gibi ödevleri site veriyorlar oradan yapıyoruz hocalar oradan bakıyorlar sürekli araştırma ödevlerim var ve sosyoloji okuyorum bir bilgisayar şart oldu gidip evdekini birine verdi 3 tane vardı hepsini dağıttı birilerine bize gelince para yok. Dolap bomboş yiyecek birşey yok 1 haftalığına eve geldim Ada'm herkese yedirir bize yedirmez. Bugün dayısının oğlu var 13 yasında babamla gezmek istemiş onunla gezecek bugün ama bana kızım gelmiş kaç aydır görmüyorum nasılsın bile demedi. İplerin ucunu millete vermiş arabayı sürücem kuzenim eline arabamızın anahtarını almış diyor sen sürmeyeceksin yoksa in arabadan diyor bizim malımızı bile sahipleniyorlar babam yüzünden babam yine bizi suçlu yapıyor birşey diyince napıcam ben? İhtiyaçlarımız var baba sorumluluğu yok artık bilmiyorum her işim bunun yüzünden yarım kalıyor suç bende mi ya ben napıyorum ne çözüm bulucam?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar Nasıl değiltiririm derken yani onun sorumluluklarını Nasıl yapmasını sağlayabilirim anlamında saçma sapan şeyler yazmayın
Babamı Nasıl değiştiririm? Bu yaptıkları normal mi ben mi anormalim?