isyerinden bir cocukla tanistim birbirimize numarlarimizi verdik birkacgundur mesajlasiyoruz bana mesaj yazarken mesela iyi geceler🙋♂yaziyor yani ♂ bu emojiyi koyuyor mesajlarina amac nedir anlamadim?
Cevabın nedir?
Açıklıyorum arkadaslar bir kaç kere erkek arkadaslarım banada attı dedim ne oluyor ters yaptım hatta en sonunda dayanamadım ss at dedim. Şimdi benim gördüğüm iki boş kutucuk bir de erkek sembolü onun attığı ise erkek zombi çocuk. Meğersem ben ayfonumu güncellememiştim o yüzden bu yeni gelen emojiler görünmüyor bende hala. Siz yinede bir ss atsana diyip bakabilirsiniz çünkü bazı beyler o sembollü bilerekte koyuyor olabilir.
00 Yorumla
Hayır aslında o onun erkek olanını gönderiyor sana ama sende kız olan emoji ve erkek simgesi çıkıyor. Telefonunda olmadığından olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılhmm yani kiz olani yolluyor mesela 🙋♂ yolluyor yani hoscakal bayan mi demek istiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılCidden siz mi aptal olduğunuz için kendinize göre birini buluyorsunuz ya da nerden buluyorsunuz bu tipleri anlamıyorum hep böyle beyinsizce sorular niye böylesiniz ne yaşadınız merak ediyorum ya😄😂
26 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah cok zekisen sen aciklada gorelim bizde
- +1 yıl
Açıkladım işte bunları sorabilecek kadar ne yaşadınız nasıl bir kafa bu nerden buluyosunuz bu tipleri 😄 Komedisiniz gerçekten
Soran+1 yılya he he beynim yanfi demiyosunda boyle sacmaliyosun
- +1 yıl
Bence desteğe ihtiyacın var😊 gel tanıdık var indirim yapar
Soran+1 yılsen gitsene hazir tanidikmista gerci haline acir bedava yapar sana tedaviyi :)
- +1 yıl
Hahahahaja iyileşeceksin inanıyorum😊 Şu soruyu sorabilecek kadar beyin ishali olmuşsun ama yinede bir umut hadi bakalım
Ucunda ok bulunan Mars simgesi erkeği, ucunda artı bulunan Venüs simgesi de kadını temsil eder.
Antik Roma'dan günümüze kadar gelen ve cinsiyetleri sembolize eden astrolojik simgelerdir01 Yorumla
Soran+1 yılneden bana yolluyor sence biliyorum zaten onun erkek oldugunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
13Cevap
+1 yılNiye bunu ona sormuyosunda burda milletin beynini yakıyosun bende anlamadım valla çokta merak ettim
01 Yorumla- +1 yıl
😄.
Ben erkeğim aha da ispatı e daha da erkek değilsem artık... diyor arkadaş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 724 cevap paylaştı. Normalde demirin antik simgesidir ama genelde erkek simgesi olarak kullanılır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şeklini tek taş pırlantaya mı benzetiyor acaba bilemedim ki.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayatında ilk defa bir kızla konuşmanın gururu gibi sanki 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 35,3b cevap paylaştı.
+1 yılilk defa bir kızla konusuyo heralde kendine bunu hatırlatıp gururlanıyo sureklı
11 Yorumla
Soran+1 yılevet ilkmis 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkek cinsiyet logosu canim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek cinsiyetini temsil eder.
06 Yorumla
Soran+1 yılneden koyuyor yani biliyorum onun erkek oldugunu :/
- +1 yıl
Afedersin mal olabilir.
Soran+1 yılbenden hoslaniyormus utana sıkila acildi bana sonra mesajlasmaya basladik bunh atiyo anlamafim
- +1 yıl
Bende şüphe uyandırdı, normal biri niye atsın ki?
Soran+1 yılua bende anlamadim iste burayabyazdim
- +1 yıl
Ona sorsana nedenini, mantıklı bir açıklama yapamazsa zaten anlarsın olgunluktan uzak olduğunu.
+1 yılArtı mı var başında o işaretin?
00 YorumlaFeministlerin kullandığı bir emoji
07 Yorumla
Soran+1 yılyani ne anlamaliyim
Soran+1 yılyani cinsellikmi ima ediyor anlamafim oysa bana hoslandigini bile kac kere ozur dileyerek soyledi cinsellik ima etcegini sanmiyorum ama
Soran+1 yılnasil yani ya uff anlamadim kafam karisto
Soran+1 yılkendine sotucam bakalim nedenmis
+1 yılAçıkca kendisine sormak daha iyi olmaz mı
00 Yorumlabayan demek galiba yani onu demek istiyor heralde
03 Yorumla
Soran+1 yılhayir erkek demek
Soran+1 yılolabikir bende oyle dusundum cunku oyle cinsellik falan ima etcek biri degil bana acilirken bile kac kere ozur dileyerek acildi
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ayaktayım demek istiyor galiba
00 YorumlaBeni tamamla diyor
010 Yorumla
Soran+1 yılne manada tamamlamak
Soran+1 yılcinsellik ima etcek bir cocuk degil bana hoslandigini soylerken bile utana sıkila defalarca ozur dileyerek soyledi
Soran+1 yılne ozman ne mana biraz acarmsiin anlamadim
Soran+1 yılneden ya acik anlatirmisin bisey anlayamadim
Soran+1 yılhim bisey anlamadin sende yani 😂
♂ bununla ⚦ şunun arasindaki far ne?
00 Yorumla
+1 yılCinsellik diyor
01 Yorumla
Soran+1 yılya zannetmiyirum oyle biri degil
ne guzel
03 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılya. aslimda oyle bir cicuk degil bana hoslandigini soylerken bile kac kere ozur diledi yani cinsellik ima etiginini zannetmiyirum
kalktı diyor :D
10 Yorumla
+1 yılÖğrenebildinmi?
00 Yorumla
+1 yılsana kafayı takık
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri