Bir evlilikte önemli olan unsurlar nelerdir?
Evde kimin sözü geçmeli?
Sizce de hayat müşterek midi?
Evde kimin sözü geçmeli?
Sizce de hayat müşterek midi?
hayalimde ki evlilik sevdigimle evlenmek
sonra şehirden uzak bir kasabada kışlık ev
yaylada yazlık evimiz olacak
bag bahce
cocuklarımız özgürce oynıyacak
yakınlarda göl gölet varsa cok daha güzel olur :)
kuzularımız olacak atımız olacak tavuklarımız civcivlerimiz ördekler herşey dogal olacak yedigimiz içtigimiz
bir sürü agaç dikecem envayi türden
kestane agacı sonra yazın bag bahcemden hasıtları paylaşıcaz
bu ikimizin hayali
hadi hayırlı olanı versin ALLAH ım
saygı sevgi hoşgörü.
toplumumuzun aile yapısına göre içerde başbaşa değerlendirme yapılır erkek son sözü söyler.
hayat müşterektir ama herkesin görevi farklıdır. atıyorum kadın çalışmasa neden çalışmadı denmez ama erkek çalışmasa berduş denir değil mi? bunun gibi herkesin görevi farklıdır. yapboz gibi düşün duvar tuğlası gibi değil:D
saygı uzerıne kurulu olmalı evlılık.gulucuklerle karsılamalı esım benı kapıda yada ben eşimi.kadın kadınlıgını erkek erkeklıgını bılıcek.evlendık tapusunu aldım dıyıp salmayacak ınsan kendını yada esını.ılgı gosterıcek vs vs.ıkımızınde mutlu olacagı seyler yapılmalı evde kımın sozu geçmelı dıye bısey yok ben bısey ıstıyosam ve mutlu olucaksam o alınır.aynı bıçım bu onun ıçınde geçerlı.ve o evde huzur olacakkı ınsanın ayakları gerı gerı gıtmesın
saygı ve sevgi üzerine kurulu evlilik benim için en önemli unsurlar evde kadının veya erkeğin sözü geçere katılmıyorum kararlar ortak alınır bir taraf baskın olmaya çalışırsa o evlilik sağlıklı değildir
Cevap
16Cevap
Saygı, sevgi ve güven evlilikteki en önemli hususlardır bence. Bunlardan birinin yitirilmesi evliliği tehlikeye sokar.
Evde şunun sözü geçer gibi birşey demek doğru değildir bence. Çiftler oturur, konuşur, anlaşır ve ortak karar alırlar. Ama tabiiki erkeğin daha otoriter olması gerekir.
Hayat ve hayata dair herşey müşterek..
Teorik bilgilerle evlilikte doğruya ulaşmak imkansıza yakındır. Yapılması ve yapılmaması gerekenleri aslında hepimiz biliriz fakat uygulamaya gelince...evlilikte ilşki tıpkı biz insanlar gibi yaşlanır zamanla ve tedaviye, onarılmaya ihtiyaç duyar. Yani bir bakıma her iki tarafında elini taşın altına sokması gerekir. Aksi halde yıllara yenilirsiniz...
once playstatıons3 ııcın dev perde ekran yanına bana ozel yatak. ıcerde fotoğracym o yuzden cektığm seylerı sıyah beyaz olarak duvarla koymak cekınce eskıyle değştrmk yanı sureklı guncellemek, siyah mutfak ama genellıyorum tabı su yatağı, sevglmle sıklrsak yataktan yere atablcğm hazır yatak, bar tarzı yemek masası, ulkeler ıle sımgelensmıs seylerın ufak boylarıyla koseler yapmak mesela eyfel kulesı daha anltmym yetr bu kadar. kaba hatlarıyl bu.
evde güç kavgaları olmamalı...ortak payda dışında iki tarafında kendine ayırdığı zaman olmalı ve iki tarafta karakterinin çok sivri taraflarını törpüleyebilmeli...
ayrıca sevgi ve saygı yanyana olmalı.
Saygı ve sevginin olduğu , ortaklaşa hareket edilen , anlayış ve hoşgörünün eksik olmadığı , her anlamda paylaşımın bolca olduğu , huzurlu sağlıklı bir yuva .
Hz Aliyle Hz Fatmaninki gibi... Woww...
Bu arada kimin sozu gecmeliye gelince --Sozde erkegin aslinda kadinin:D
Hayat musterekmi demek ne demek bilmiom ona bisey diyemem
Sevgi saygi sadakat anlayis hosgoru
evde her ikisininde sozu gecmeli konusarak,her konuda fikir alisverisi ile ortak paydada buusulmali.
nasıl oldugunun önemi yok ama huzur olmalı ortak kararlar alınmalı saygı duyulmalı karsı dusuncelerede...
evde her iki kişininde sözü geçmeli saygılı komik bir evlilik olmalı :)) küçük bir ev minik bir yatak odası mavi ve mis gibi kokan bir mutfak küçük bebeğim ve sevdiğim adam :)
Saygı sevgi ve güven... Ev içinde hanımın evdeşında erkeğin ama kararlar her zaman ortak olmalı... her zaman...
evet oledir ruh ikizimle yani analsacagim biirle dogru kisile dogru zamanda diorum benask evliligi olsun
saygı karşılıklı konuşma cercevesınden ama erkek bıras agır basmalı bazı konularda ıpı tamamen bırakmamalı hayat müşterkmıdır onunda cvbnı sen ver:d
ailene çevreni gözlemle bu burada sorulacak soru mu şimdi :)
evlilik ;paylasabilme ve anlasabilme sanatıdır...ev de kimin sözü degil,ortak istişare kararı ile uygun olan yapılır diye düşünüyorum
Evde eşimin sözü geçmeli değmeli eli her şeye yaratmalı masal tadında aşk'ı
erkek dediğin vurdumu oturtcak :D
eşit olmalı bence herşey..ve hayat müşterektir..:)
saygi sevgi ve güven dolu bir evlilik istiyorum ben..
eksik yanlarimi tamamlayan bi es olursa ve evde benim sözüm gecerse süper olur...:)
Huzur önemli. Evde erkek ve kadın eşit olmalı.. Hayat müşterektir erkek, eşine yardımcı olmalı.
ebedi ve mutlu olması yeterli
Saygı.
Ortak kararlar.
Müşterek.
Ayrı bedenlerde tek ruh olmalı
Kadının dilsiz oldugu :)
duygusal ve romantik olmalı
huzurlu ve mutlu olmalı sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar