Sevgilimle tanışma yıldönümü sürprizim nasıl olur?

arkadaşlar 2 ocak sevgilimle tanışma yıldönümümüz günlerdir internetten arıyorum nasıl bi sürpriz yapabilirim diye az önce bişey geldi aklıma ve heyecanlandım sizinde onayınızı almak istedim planım şöyle sevgilimle birlikte yaşıyoruz evimiz iki katlı daha doğrusu o benim evime yerleşti evimiz iki katlı giriş alt kattan ama oturma odamız salonumuz üst katta evimizin heryerinde birlikte çekindiğimiz resimler var o gün ben işten eve erken gidiyim bütün resimleri toplayım saklayım o eve gelince bi şaşırsın resimler nerde desin bende seninle konuşmak istediklerim var diyim seni çok seviyodum ama dün birisiyle tanıştım üzgünüm aşık oldum oldum ona elimde değil seninle böyle bitsin istemezdim diyim tabi bu konuşmadan önce o eve gelince ben aşşa inip kapının üzerine kendi yaptığım kocaman bi 1. yılımız kutlu olsun aşkım iyiyki seni sevmişim yazılı kırmızı kalpli bi karton asıyım altınada dolabı aç yazıyım ve kapının yanındaki dolabın içine kendi yaptığım kalpli pastayı saklayım yukarı çıkıyım onun yanına ayrılmak istediğimi söyleyim şimdi gitmen lazım o gelicek birazdan diyim vedalaşıyım onu yolcu etmeye yanına inmeyim aşşa inince sürprizimi görsün nasıl sizce özellikle erkekler sizce nasıl olur?
Sevgilimle tanışma yıldönümü sürprizim nasıl olur?