Şu çirkin kızlardaki özgüven nerden geliyor?

Bugün ünivde beraber mezun olduğumuz arkadaşlarla toplandık yaklaşık 20 25 kişi vardık espiri şakalaşmalar gıybet herşey havada uçuşuyordu ortam güzeldi, konu bianda evlik meselesine geldi herkes teker teker hayalinde belirlediği kişiyi anlatmaya başladı hele bitanesi vardı kızın boyu en fazla 1.55 60 arası çirkin diye tabir ettiğimiz o tiplerden başladı anlatmaya yok 1.85 den kısalar bana hiç erkeksi gelmiyor istediği kadar yakışıklı olsun iri yapılı kaslı değilse elektirik alamıyorum beni çok sevmeli vs vs daha fazla kendimi tutamadım kahkaha atarak gülmeye başladım bianda herkes bana kitlendi yok yok siz devam edin aklıma bişey geldi ona güldüm dedim kız anladı herhalde baya bozuldu konuşmasını yarıda kesip telefonuna kitlendi abi anlamadığım olay şu tamam herkesin hayalinde belirlediği bir kriter vardır eyvallah ama ilk önce bir aynaya bakın davul bile dengi denginedir, yakışlıklı erkekler çirkin kızlardan hoşlanır diye diye çirkin kızların egosunu zirve yaptırdınız
DİP NOT Boyum 1.86 2 yıldır spor yapıyorum şimdi kıskanma diyenler olacak alakası yok sadece şu tipler aşırı sinirimi bozuyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bütün çirkin kızlar üstüne alınmış bana saldırıyorlar geçmişim kirli olabilir bu sizi ilgilendirmez konu ben değilim üzerimden prim yapmaya çalışmayın yalandan yere, herkes dengini bulmalı bunu anlatmaya çalışıyorum gerçekten komik duruma düşüyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Tamamdır sitedeki çirkin kızlardanda kurtulduk engelle engelle bitmiyorlar anasını satayim her yerdeler
Şu çirkin kızlardaki özgüven nerden geliyor?