http://i.hizliresim.com/Jqd9yB.jpg
Kuantum fiziği hakkında ne düşünüyorsunuz?
http://i.hizliresim.com/Jqd9yB.jpg
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
insanı ateşi ilk bulması gibi kuantum evreni kuantum evreninde zaman ve mekan yoktur fizik kuralları yoktur madde yoktanda var vardanda yok olabilir ve kuantum evreni insanlıgın ateşi yeni bulması gibidir zaten higgs bozonu bu konuyu zaten analtıyor
evet biliyorum ve cok ilgilendigim bir konudur genelde bole mikro parcalari ile degil makro ile mesela solucan delikleri beyaz kara delikler antimadde gibi..
ben belgesellerden izlemeyi daha cok seviyorum hem daha akilda kalici oluyor...
seytan ayrintida gizlidir diyorsun
ewt ama isinlanmadaki sorun sudur suanda isinlanma yapilabilmrsine ragmen canlilarin ruhundan dolayi isinlanmasi ama yasamamasi sorunu var...
Kuantum ile ilgili bir belgesel izlemiştim. Sonra gazeteye bakınca "ne boş işlerle uğraşan ülkeyiz" dedim.
Cevap
6Cevap
Mümkündür bence hatta şuanda gelecekten günümüze müdahaleler olmaktadır. Zaman savaşlarının arasında kalmış bulunmaktayız.
allahın büyüklüğünü aklıma gelir ve şükrederim, kuranda zülkarneyn ile ilgili ayetler kuantum fiziğinin temelidir. araştırmanı tavsiye ederim.
Onlara bakma sen 😀
bir aralar arkadaş ortamımızda tek konumuz buydu. Geçtiğimiz haziran ayının gecenin 4'ü 5'i gibi bunu konuşurduk zor zamanlardı...
Kuantum fiziğinin telekineziyi bilim adamlarının gözünün önünde gösterilemiyor oluşu bir sebebi olabilir mi? Merak ettim.
Kesin nikola teslanın buluşudur
Böyle bişey olamaz bence teorem
Gecmise yolculuk
Yani mesela ileri gitmek derken ilerideki teknolojiyi neslimizi filan gorucez bumu
Geçmişe gidicegmz zaman yaptigimzi hataları duzeltebilicekmiyiz
Geçmişe gidince büyük ihtimalle ona etki edemeyeceğiz. Geleceğe gitme olayı da şöyle; sen anı daha yavaş yaşayacaksın ama dünya daha hızlı yaşayıp teknoloji vs gelişmiş olacak. Zaten günümüzde oluyor bu olay uzaya göreve giden astronotlar bizden daha yavaş yaşlanıyor. Sebebi uzayda ışık hızına yakın olmaları.. Mesela scorkanly diye ikizler var bir tanesi geçen aya kadar uzaydaydı diğer kardeşi dünyada biri daha çok yaşlanmış falan . Bunlar daha işin başı ilerde daha ciddi çalışmalar olacaktır
Hmm anladım geçmişe gidilmesi ayni anıları tekrar mi yasicaz
valla bu uykusuzlukla kuantuma giremem😂😂
ne bilim bizimde ayri delilik iste😂
sorular çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar