Evimi Cinler mi Bastı?

Herkese merhaba arkadaşlar size 1 hafta önce yaşadığım paranormal bir olayı anlatmak istiyorum.
Bir gece evde uzanmış televizyon izliyordum. Ve hava yağmurluydu, birden elektrikler gitti. Küçüklüğümden beri karanlıktan korktuğum için hafif tırsmıştım. Kalktım ve mum aramaya başladım. Oda zifiri karanlık olduğu için hiçbirşeyi bulamıyordum.
'Telefonun kamerasıyla çekiyim de flaş patlasın biraz ışık olsun bari' dedim. Flaşı bir patlattım tam o sırada bu görüntüyü yakaladım. O an çok korkmuştum öyle bir çığlık attım ki apartman inledi. Ondan sonra kayboldu. O gün çok korkmuştum, acaba evimi cinler mi bastı?

Evimi Cinler mi Bastı?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada şunu belirtmek istiyorum, sadece gölge görsem o kadar korkmazdım ama gözlerinin olması beni çok korkuttu.
Güncellemeler
+1 yıl
Dün gece yarısı uyandığımda tuvalete gidecektim. Yatağımdan doğruldum. Ve biri Fatiha okuyordu. Kaltım baktım kimse yoktu. Acayip tırsmıştım. Şimdi diyeceksiniz 'Dua dan korkulur mu hiç' Evde tek başınasınız ve evin içinden sanki biri 'Fatiha' okuyormuş gibi sesler geliyor. Sizce bu normal mi? O an yaşadığım korkuyu tarif edemem.
Evimi Cinler mi Bastı?