www.hepsiburada.com/orbis-voltage-26-21-vites-erkek-dag-bisikleti-p-SPORORB2601-K Önceliğim tabi ki bilinmiş markaların ürünlere bakmaktı, Orbis bisikleti görünce ufak bir araştırma yaptım tereddütle aldım, hatta aldıktan sonra pişmanlık duyup iptal ettirmek istedim ancak sipariş kargoya verilmişti. Bisikleti teslim aldıktan sonra hemen kullanmaya başladım ve gerçekten iyi ki almışım diyorum, yaklaşık 18 yıldır aktif bisiklet kullanıyorum gerçekten çok memnun kaldım, çok iyi malzemeler kullanılmış tavsiye ediyorum
www.hepsiburada.com/claud-butler-black-hawk-26-shimano-21-vites-aluminyum-dag-bisikleti-p-SPORSALCBRB26 Bu ürünü yaz başında Hepsiburada'dan almıştım. Ürünü artıları alüminyum kadrodan dolayı çok hafif, zoom amortisörler çok iyi ve kasislerde bu rahatlığı fazlası ile veriyor, vites geçişleri oldukça iyi. Koldan çevirmeli vites kolları çok rahat. Salcano yetkili serviste ücretsiz kurulum yaptılar. 6 ayda bir de bakımı varmış getirin bakalım dediler. Ürünün eksilerine gelecek olursak. Rubena lastik diye övüyorlar ama çok kötü lastikler, yumuşak olduğu için çabuk patlıyor. Özellikle uzun yolcuk yapmak isteyenlere sıkıntı çıkarabilecek bir lastiği var. Bisikletçide zırhlı bir lastik taktırdım 3 aydır lastik derdi ile uğraşmadan biniyorum. Alacaklara tavsiyem ya lastik zırhı alıp içine taksınlar ya da zırhlı lastik alsınlar. Selesi çok rahatsız kesinlikle. Bunu da alacağınız rahat bir koltuk ile aşabilirsiniz. El tutacak yerleri çok sert. O kısma kılıf ya da bisiklet eldiveni alarak çözüm bulabilirsiniz. Sözün özü ürün verdiğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor. Sürüşü çok zevkli ve fiyatına göre çok çok iyi bir bisiklet.
En İyi Cevaplar