Evet bu abimiz nezdinde soruyorum neden abd'ye ikişer tane sallamıyoruz, neden? Cahiller gelmesin lütfen, burada ciddi bir tartışma yaşayacağız!!!1!!

Gencler atom bombasi tarifi veriyorum fbı mosad siteyi hackleyip profilimi silebilirler not alın
Capy atom alıyoruz israf olmasın içindeki meyve suyunu içiyoruz içine torpil koyup pipet deliğinden fitilini çıkartıyoruz atom un üstüne erkeksen ateş değirirsin yazıp aras kargoya veriyoruz
Ne atıon misket mi gülle mi... Atom bombasından bahsediosun, var olduğu bile şüpheli bir, ikincisi nükleerimiz kesinlikle yok.. Bir nükleer bombaya bakar Türkiye bunu unutma..3800 kat daha güçlü bir bombadır nükleer bomba ve yaşamı durdurur.. Einstein'ın bir sözü geldi aklıma..3. dünya savaşında hangi silahlar kullanılır bilmem ama diyor, 4. dünya savaşında taş ve sopalar olacağına eminim :) saygılar.
Mühendis bey cahiller gelmesin diye o kadar uyari yaomistim ama!!1!
Üzerime alındığımı sanmıyorum.. Cahil kelimesi için çok fazla şey öğrendik küçüğüm..
Öğrendiklerinizin arasında ironi kavramı yok ama gözlemlediğim kadarıyla
:) Ben yanlış geldiysem demek ki.. Mevzuya uyanamadım diyelim :D
Mühim değil
Manyak manyak fikirler bunlar 😃😂
Sen de boş işlerle uğraşma da
Okuyup hekim ol 😃
Abi sen benim hekim olacagimi nereden biliyorsun😳
Şehri de biliyorsunuz😱 söylesem hatırlardım nerden biliyorsunuz :D ben ferhat göçer gibi tıp bitirip şarkıcı olacağım, bu da benim serseri serbest stilim
Tamam abi seni mi kıracağım :D bestem bile hazır: bir atom attım amerikaya tık dedi, obama çıktı trump burda yok dedi vayy vayy
Sağol abi sen de zekisin :D e tabi benim kadar olanı zor bulunuyor ama işte idare edersin hani :D tamam şımarmayacağım😶
Albüm kapağım da hazır :D bekle beni müzik piyasası https://i.hizliresim.com/jXz8yg.jpg
Beter Ol Sürünesice 😃😂😃😃😃
O değil de soruma vereceğin cevabı merak ediyorum ben.
www.kizlarsoruyor.com/.../q6027354-miranda-kerr-tadinda-tarhana-corbasi-pisirecek-gariyi-nereden
Yok abi kusura bakma her soruyu cevaplamıyorum ben kriterlerim var :D
Zeki diyerek gaza getiremezsiniz hayııır :D
(Gelmedi)
Afafsg iyiymiş :D
Cevap
19Cevap
sen 2 tane atana kadar sana 200 tane sallar gulum atacagın atom bombası bıle onların ıznı olmadan atılamaz
Hocam sen onlara iki tane atarsın onlar her birimizin popona ikişer tane sokarlar
Abd sallayalım 2 tane Abd salasın 2'bin tane peh peeeh.😏
Adam martıya simit atıyor gibi atom bombası atıyor :D
Sokağa çık 10 kişiye atom nedir diye sor.
'Küfür mü ettin' cevabını alırsın. sence bizde atom bombası olmalı mı?
Atom halkin kendi kendini yönetme bicimi değil mi
Doğrudur
@Huntersandfoxes bu yorumun işin bütün büyüsünü ortaya çıkardı :D Mizahını beğendim geç anlamış olsam da :D
@mühendisbeyyy oo mizahimi begendiyseniz affedildiniz demektir mühendis bey :D
Peki sevindim :D kendi kendini yönetmeye devam edebilirsin o zaman bir atom olarak :D
@mühendisbeyyy elbette✋ :)
Ben bu zekice tartışmaya katılmak istemiyorum. Fazla IQ içeriyor
Bizde atom çok ta, bombası yok beyaa olsa dükkan senin.
Taş bile denize bu kadar rahat atılmaz :) Öz güven patlaması yaşamış
Eee o göbek sende olsa sende özgüven patlaması yasardin. bir göbek kolay yetişmiyor bu devirde
Rica ederim. Atarken beni hatırlayın
Tas mi lan bu 😄
Biz 2 sallariz da onlar kac tane sallar bize 😃
Var kimse bilmiyor dünya savaşından kalma saklıyoruz
karpuz mu fırlatıyorsun ya sen atom bombasını bul da fırlat sonra da nasıl savaş çıkarttığını show haberde izleyelim
Abi deki zeka bizim liderlerde olsa şimdi uzaydan dünyaya el sallıyorduk tebrik ederim
üçer tene sallayalım ne ikişeri :D
Şu abinin gözlüklerini atsak bile yeter be, karizma ya bak!!
Gözlükleri fazla gelir haritadan silelim demedik :D
Haritayı bırak kristof kolombun ruhu titrer
Bu dayının ruhu önünde, ruhu diz çöker
Kutsal ruh 2, Amerikanın dayiyla mücadelesi.. Yakinda sinemalarda
bu parlak fikir neden aklımıza gelmedi:/
Bu tartışmaya benim kapasite yetmez
Atsında anayimizin porselen takimini gorelim sonra
Amarığaynan nasıl başedeceğük bizi yirler.
Çok değil ikişertanecik.
Yoktur
Bu profil resmini kızılay mı dağıtıyor?
Evet
Pazarda 5 lira
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?