Erkekler on saniyede girip çıkarken kızlar neden saatlerce kalıyor? Tuvaletten gelen kız arkadaşlarımızın modu neden değişmiş oluyor? O kadar uzun tuvalette neden kalınıyor? Neler konuşuluyor, neler yaşanıyor? Kısacası kızlar tuvaletinde neler oluyor?
Çok merak ettiğim bir soru, kızlar tuvaletinde neler oluyor?
Ilknokul: dedikodu ve el yikayip "ogretmen boya istedi getirdin mi" diyince uzunca dusunmek Lise: sigara dedikodu makyaj Universite: makyaj dedikodu not icin aglama Sinama tuvaleti: yanindakini cekistirme sac bas duzeltme (karanlikta seni kim gorecekse) Evde:sicmak ve klozette sigara Cafede: "kanka hesabi nasil kitlerim sence sevgilime" mesaji atmak ve arkadasla dedikodu Dershane: hoca dan izin osteyip kactigin yer ama gitmeyip disari ciktigin alan Metrodaki tuvalet (ankara): bacim cik artik diyipnkivrandigun yer iceride ne yaparlar bilmiyorum Aklima gelenler bunlar
çok şükür her yere girip çıkacak paramız var ama 3den fazla kasaya giden taraf ben olursam o kişi ile zaten son kasaya gidişim olur, nezaketende olsa bu sefer ben ödiyim hep sen ödüyosun olmjuyor böyle demeli yoksa yiyici tiplerden hiç haz etmem.
Senelerce beni doyuran sevgililerim sag olun var olun sevdiginiz de sizi doyursun anamdan bile bu kadar sut icip doymadim saka bir yana gicik gidiyom ya tuvalette 30 saat durana ve birde hesabi kitleyene bizde yedigini ode yapuyorduk ben genelde bir cay diyip oturanlardanim
öncelikle klozetli alana girip kapıyı kilitliyoruz sonra iç çamaşırı eteğin altından dizlerimize kadar indiriyoruz. bileğe indirende var ama yere değmemesi için önlem olarak bende diz. sonra garip seslerle birlikte içimizi bir güzel döküyoruz itina ile temizlenip dizimizdeki çamaşırımızı çekiyoruz sonra ellerimi yıkarkan aynada makyaj kontrolü yapıp varsa eksilen yerlere takviye yapıp güzelsin diye gülümseyip çıkıyoruz. :D
çıkıncaki mutluluk mod değişikliğinin nedeni rahatlama ve kıvranmanın bitmesi olabilir. :D
2003 yılında MSB'nda Hizmet Takım Komutanı iken, hijyen etlerini görevlendirirdim. Bütün eski tertip askerler "komutanım n'olur bizi bayan lavabolarına planlamayın, alt devre gitsin" derlerdi. Alt devreler de "her gün biz gidiyoruz, biraz da üst devre gitsin komutanım" derlerdi. Ne demek istediğimi anladınız mı sayın soran biraderim? ;)
makyaj tazeliyorlar galiba birde kizlar temizlige erkeklerden cok onem verdiği icin ondanda olabilir birde onlar bizim gibi degil alttaki kiyafetleri yaridan fazlasina kadar cikartmak zorunda ondanda vakit kaybini ekle birde 2 kisi gitmislerse muhabbet var:)
günün değerlendirmesi yapılır. ertesi gün neler yapılacağı konuşulur. bir etkinlik yapılacaksa " yaağ nee giiiyyceeeğğm " muhabbeti başlar ki bitirebilene aşkolsun... Ardından makaj tazeleme, nasılım diye sorma, arkadaşını bekleme süresi de eklenince buna kızlar tuvalette yaşlanıyor diyebiliriz
Once lavaboya giriyosun daha sonra çıkıyosun üstünü duzeltiyosun evde yaptıdığın makyajin üstünden geciyosun ki bu en az 7 dk alıyor daha sonra saçlara bakiyosun boydan kontrol ediyosun ve çıkıyosun araya giden dedikoduyu saymadim bak
fiziki görünüm olarak bilmemde, insanları 1 dakikalık konuşmaları ile aşağı yukarı çözerim ama bu söylediğim havada kalan bir söz değil ciddi anlamda ben böyleyim Allah vergisi olmalı :)
kaç yıllık kadınım :D ben bile anlamadım. sevgilimle oturuyoruz, tuvalete gidip geliyorum 10 saniyede, o bile şaşırıyor. da ne var ki işeyip geliyorum işte? kadınlar gerçekten napıyorsunuz mk tuvaletinde ya?
Benimde tuvalette işim uzun sürmez. Ama genelde kadınlar tuvaletinde sıradan kaynaklı bir gecikme olur onun haricinde girerim işimi halleder çıkarım. Çok çabuktur yani. Uzun zaman almasının sebebi dediğim gibi kuyruk olması.
makyaj tazeleriz. üstümüzü başımızı kontrol ederiz ve bir de tuvalet sohbeti var. elimizi yıkarken bir başlar erkekleri beklettiğimiz aklımıza gelene kadar sohbet bitmez. :D
En İyi Cevaplar