İNSANLARI ÇOK KAFAYA TAKMAMAK İÇİN.. BAKARMISIN?

Ben sanırım biraz fazla duygusal ve kırılganım yaşım 20 üniversite ikinci sınıftayım iki tane takıldığım insan var biri buse diğeri melike onun dışındakiler le merhaba merhaba o kadar. bilirsiniz işte 3 lü kız grupları pek anlaşamaz. kendimi övmek istemiyorum ama maddi olarak çok şükür iyiyim bide görüntü olarak da fakültede dikat çeken biriyim insan kendini az çok tanır. ama aşırı alınganım 3 lü grubuz ama hiçbirimiz birbirimize bayılmıyoruz tamamen çıkar ilişkisi okul bitene kadar yanında bulundurmak hepsi bu bazen ikisi bir oluyor ve benim en hassas noktamdan vuruyorlar mesela okula gidicez sabah haberleşiriz falan en son beni ararlar ben en son duyarım bazen ilişkim hakkında can sıkıcı şeyler derler ya da bazen laf vururlar. ortada bir kıskançlık var biliyorum 4 ay önce ikisinide çekip konuştum istemiyorsanız arkadaşlığımız bitsin dedim öyle şey olur mu istemesek söylerdik falan yaptılar. benimle niye arkadaşlar anlamıyorum zaten sırf alınmam için arada laf sokuyorlar ya da bir olayı en son ben duyuyorum bunlara kafayı takmadığımı gösterirsem sanırım üstüme gelmezler sizce ne yapmalıyım bunun için
İNSANLARI ÇOK KAFAYA TAKMAMAK İÇİN.. BAKARMISIN?