Tombiktolara mutlu bir haberim var. Artık barbie bebekler de büyük beden olarak üretilecek. Tamam hepsi olmasa bile, bir kısmı üretilecek. İnce belli, uzun bacaklı, sarışın ve uzun saçlı narin bebeklerden sonra, kıvrımlı hatlarıyla, dolgun görünüşlü kadınların fazla kabul görmediği moda dünyasında devrim yaratan Ashley Graham, Barbie'ye de esin kaynağı oldu. Ne dersiniz? Bir gün herkes şişman olacak mı? :)
Eee üretilsin, ne olacak? Şişmanlığın kötü göründüğü gerçeğini değiştirmez bu. Ayrıca fazla kilolar sadece görüntü açısından değil, sağlık açısından da kötü.
Yanlış anlaşılmasın, kimseyi küçük görmüyorum. Sadece bazı gerçekler de söylenince duymazdan geliniyor. Bu gerçeği kabullenmemenin de anlamı yok.
Herkes kendine bakmalı. Kendine olan saygısından dolayı, illa başkaları için değil.
Bu arada hayır, aynı kalacağım. Başkaları umrumda değil. Benim zevkimce şişman insan, genel olarak değerlendirirsem güzel değildir. Kilolu bir vücudun da kıvrımı olsa ne olur. Ki zaten kıvrım da kalmıyor.
Barbie olarak ise o detaydaki zayıf olan da kötü. Hey gidi... Benim vardı, ne güzeldi. Ne öyle çok zayıf ne de kilolu. Mesela bacakların arası da boşluk varsa o da çok zayıf oluyor. Ki insanlarda da öyle.
Yani her türden olması güzel bisey bence. Sadece zayif bebeklerin uretilmesi küçüklükten itibaren çocuklarda doğru olan sanki oymuş salgısı yaratıyor. Bu yüzden şişman bebekler de olmali tabiki. Çocuklar dunyanin zayif kizlardan ibaret olduğunu düşünmemeli. Kendini bir kaliba sokmaya çalışmamalı.
Kilolu insanların bunu beğenmesi... :D :D Arkadaşlar, idealinde yiyin. Olmuyorsa, spor da yapın yanında. Sağlıklı yaşamak önemlidir. Sağlıklı olmak, 0 beden veya incecik olmak demek değildir. Boyunuza uygun ideal kilonuz vardır, oralarda gezinin. Çok aşağı/yukarı oynamayın o kilo aralığından... Herkes şişman olamaz, spor yapanlar var hep, sağlığına dikkat edenler var yedikleriyle de... Bir de, yiyip yiyip kilo alamayanlar var, ben gibi. :D
farklı bir isimle farklı bir ürün olsa tamam ama, resmen gözlere ziyan bir durum, kimse kusura bakmasın da şişmanlık kalıtsal değil, azıcık emek gösterip zayıflamak o kadar zor olmamalı
En İyi Cevaplar