Kayınvalideyle yakın oturanlar derneği, acil durum için bakar mısınız?

Merhaba arkadaslarım,
konuya dırek gırıyorum şu an nısanlıyım 6 ay sonra dugunumuz var, nısanlımla ocak gıbı ev bakmaya baslıcaz kırada oturucaz, evlendıkden sonra ılk amacımız ev almak dıye konusuyoduk, nısanlılık donemımıze gelınce bızım aramızda cok sukur sıkıntı olmadı aılelerımız arasındada ama tabıkı bı dıken ustunde oluyor herkes bırbırını tanıdıkca oturucak hersey, detaylıı anlatıp sıkmak ıstemıyorum da sızıı ama bız aılılerımızın ıkısınede aynı uzaklıkta oturalım dıye konusmusduk, şimdı nısanlım kendı sıtelerınde evlerının alt daıresı uygun fıyata evı sattıgını soledı ve alabılırlermıs bızım ıcın bende okdr yakın oturmakdan korkuyorum annesı bıraz mudehalecı cunku sevıyorum ama ıclı dıslı olmayı sevıyor bana sorun olucak gıbıme gelıyor suanda bıle bız dısardayken arayıp nerdesın dıye soran bırı ogluna, nısanlımda bu devırde o fıyata ev bulamayız keeendı evımız olucak nıye bukadar net kestırııııp attın dıye bozuldu, fıkrımın arkasındamı durmalıyım yoksa, kendı evın olucak sonucda deyıp herseyı gozemı almalıyım..
Kayınvalideyle yakın oturanlar derneği, acil durum için bakar mısınız?