Burnun gercekten buyuk.. Ben bu sene oldum profil resmimden burnuma bakabilirsin fikir olmasi acisindan.. Ben devlet hastanesinde intörn fizyoterapistim marmarada.. hani doktorlarin buyuk cogunlugunu tanirim estetik uzmanlarini.. Burun için en iyi yerin özel hastanede yapildigini söylediler onlarda zaten özel hastanelerde estetik yapiyolar.. Kesinlikle devlette yaptirma.. Özenle bakilmiyor yapilmiyor hatta ikinci ameliyata bile gereksinim duyuyosun.. Özellerde 5500 tl civari parani biriktir özenle yapilsin.
0
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana 7 ve 10 arası fiyat verdiler hiç bir problemim Yok sadece kemerli biraz ve burun ucu düşük çok fazla geldi fiyat
Bak ben sana doktorumun ismini vereyim opt. dr bekir sivri.. intgramin varsa bak bu doktora gör ameliyatlarini.. kendisi İstanbul atasehirde.. normalde 6 bin ama ogrencilere ben indirim yapiyorum 500 tl dedi 5500tl yapti ve civardaki en cok burun ameliyatini yapan doktordur kendisi.. Senin burnunu oyle guzel yapar ki.. senin burnunun kemeri gidicek ucu hafif kalkicak onu doktorun soyler zaten.
Işte dimi herkes taniyor :) o doktor çok iyi hocamin arkadasi hocam onerdi o doktoru.. Cokta ilgili davrandi bekir hoca bize hani super bir burun cikartti anlayacagin :)
Evet instagramdan takip ediyorum onu gerçekten Harika yapıyor Emin'im güzel yapar ama benim tek sorunum görünüşü korkuyorum nefes alıp verme olaylarını etkiler diye sonra burnumda sorun yaşarım çünkü gayet sağlıklı burnum
Sana bise diyim mi benim burnum seninki kadar da degildi hafif kemerliydi hatta herkes sana ne gerek var ameliyata derdi ben takinti yaptim olcam diye.. hatta sinuzitim vardi doktor dedi ki ben onu da duzelttim burnunda dedi mutlu oldum gayet rahat nefes aliyorum.. senin burnun gercekten buyuk hani guzelsin daha guzel olursun.
Bana da herkes senin yüzüne yakışıyor diyor ama yok ben bir türlü bu takıntıyı yenemiyorum kararlıyım olma konusunda ama endişeliyim bide biliyorum yüzüme göre büyük farkındayım insanlar ne kadar yakışıyor desede
Yok hani seni kirmamis olayim ama gercekten büyük.. Yaptirirsan emin ol daha guzel olucaksin ozguvenin articak.. Doktor o kadar prof. ki sana guven veriyor... 5500 tl varsa sende gozun kapali git.. Hersey guzellik icin :)
İnan güzellik için değil kendi psikolojim için ben kendi kendime takıyorum ama şimdi fiyatlar yükselmiştir çok çabuk fiyat değişiyor ben bide yılbaşından sonra olmayı düşünüyorum yükselir baya
Şöyle söyliyeyim kendini güzel hissetmen guzel psikolojiyle bakman cok onemli.. Doktor standart demisti fiyatin yuksek olacagini zannetmiyorum.. Ve kesinlikle işinin olmadigi zaman da yaptir okuyosan 15 tatilde vs. cunku o morluklarla okula gitmen imkansiz
Öyle olacak zaten o şekilde dışarı çıkmam ben devlette bir doktor önerdiler çok kararsızım kalkıp Tekirdağ'dan Ankara'ya gitmeye değer mi diye düşünüyorum
Biraz gerekli gibi ama kiminki çok düzgün ki :D Bazen bişeye odaklanınca çok takıyoruz :) bazen o beğenmediğimiz yer bize sempatiklik doğallık katıyor olabilir. Dişlerini yaptıran insanların ağız yapısı genelde bozulur ve ses tonları bile değişir. senin burnun çok kötü değil bence böyle daha doğalsın.
Ben ankarada devlette Esabil Ekere oldum sende devlette ol bugun benim 7. gunum benimki seninki kadarda kötü değildi 2.200 Kesinlikle psikoloji çok önemli bende psikolojim icin oldum ve olan cok var emin ol hemen vermiyorlar randevu cunku cok yogun..
güzel bir burun ile çok daha çekici olabilirsiniz. aslında bunu devlette karşılıyor fakat kesinlikle tavsiye etmem. gerekli parayı temin edene kadar bekleyin ve özel de yaptırın iyi araştırın. sakın parasından kısmayın. o burunu bir ömür yüzünüzde taşıyacaksınız.
Op. Dr. Fatih Dağdelen ile Yüzünüze Doğal Bir Dokunuş!
Yüzünüzde güzelliğin en dikkat çekici yeri burnunuzdur. Güzel bir burna sahipseniz gözleriniz ve kaşlarınız ön plandadır. Burun şekli yüzün karakteristik özelliğini tamamlayan belki en önemli parçadır. Estetik burun ameliyatları sadece şekilsel bozukluklar değil, aynı zamanda nefes alma ile ilgili problemlerinizin…
En İyi Cevaplar