Gaziosmanpaşa - sarıgöl diyorum
Bağcılar
Esnler
Gaziosmanpaşa
Beyoğlu
Sultangazi
Gülsuyu
Fatih
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Belalı devrimi kaldı aöq çoluk çocuk oynuyo yabancı bir insan oraya girip elini kolunu sallayarak gezebiliyorsa belalı değildir o ilçelerin hepsinede herkes girip gezer dolaşır Diyarbakır içinde polis giremez Türk bayrağı sallayamazsınız belalı yer burası deniyordu polis asker analarını seviyor bir bok yapamıyorlar Türk bayrağı dalgalanıyor ses çıkaranın kafasını kesiyorlar neresi belalı
Hacım gaziosmanpaşa dediysek bütün gop belalı değil sarıgöl var mesela duymuşsundur bir gir mevzusuz çıkarsan ordan haklısın derim herkesin kafa milyon
Kafası güzel insanı daha rahat döversin sen iyice boka sardın dediklerin 50 sene önceydi ozaman insanlar cahildi höt diyenden korkardı şimdi öylemi höt de sikerler adamı
la siz neyin havasındasınız İstanbul un en tehlikeli yeri bizim için normal mahalledir la 😂 Hatay a gelin gösterlim. size belayı😂😂
İstanbula gelmedin sen hiç anlaşılan 🙂
her sene oradayim 😂😂
Taksim den nişantaşından bebekten farklı bir yere gittinmi peki 🙂
hahahaha 😂 niye oradan zengin p** gibi mi duruyorum 😂😂😂😂😂😂 isim olmaz oralar da 😂
Estağfurullah 🙂 Gezmek için geliyosun istanbula anladığım kadarıyla ondan dolayı dedim uğrama imkanın varsa gop sarıgöl bağcılar osmangaziydi esenler karabayır sulantangazi- gazi mahallesi buralara uğra bir daha konuşalım🙂
Seninde Hatay a yolun düşerse ki düşmesin :D :D gerçi beterin beteri vardır ortak ya :D
Bence siz samsuna gelmemişsin jdkxjsjxj
fenertepeye gitmeden kimse tehlike demesin sjjsjs
Fenertepe? 😄
Cevap
9Cevap
Kardes o dedigin belalar kalkti cok eskidendi oralar Sarıgöl dedigin yer cok eskiden Zeytinburnu na gelio destur alıyordu mekana girmesin i bilene giren kisiye gore bela olup olmadigi belli olur
Tarlabası şark kahvesi gazı mahallesi
ıkitelli orda samsunlu çok:)
kuştepe-fikirtepe-sarıgazi-gazi mahellesi
dolapdere kasimpasa
sarıgazide pis
Tarlabaşı bence
Beyoğlu işte 🙂
Bilmiyorum neresi knk 😊
Bağcılar
hepsi
Bağcılar
Bağcılar