Şu soruya mantıklı cevap veren kişiye evlilik teklifi edeceğim. (Mantıklı cevap veren kişi erkek olmazsa sevinirim :) )
Hayal edin, duvarlar ne renk?

#Dropgun
Hayal edin, duvarlar ne renk?

Bilmiyorum. Oda benimse tahmin edebilirim. Değilse edemem :D belki de bir koca ayak gözlerimin üzerine ayağını koymuştur ,-
Evlenme teklifi etme.
Duvarların rengini göremem.
Cevabım gayet mantıklı. Fekat benim başım bağlı.
Yok kapalıyım.
Siyahdir tabiki amsk😂 ama bana evlilik teklifinde bulunmayi aklindan gecirme haci😂😂
soruya cevap vereceken, aciklamada ''evlenecegim'' i gorunce veremedim
Cevap
5Cevap
Burası karanlık! ... Çarpa çarpa bir hal oldum; fakat içimden bir ses hep “Durma! Devam et! Bunun için şu duvarları zorlamalıyım! ... Belki bir gün kendimi geliştirir, renkli hayaller de kurarım.
Hayal ettiğim renk. Siyah. Böylece daha da karanlık olacak oda. Duvarların rengini merak etmicem. Çünkü hayalim karanlıkta olsa aydınlıkta olsa hep siyah olacak
karanlık bir odanın rengini nasıl bilebilirim...
tabi ben odadayken sonradan karanlık olduysa kan kırmızısı olabilir 😂
#dropgun güzel sorular soruyorsun 👍 karanlıkta duvarları göremem ne yazık ki zifiri karanlıkta hiçbir renk olmaz var diyen ağır sıkıntı yasiyordur
karanlık bir odanın rengini bilemezsin daha önce girmediysen eğer karanlıktan dolayı siyah gözükecektir gerçek rengini ışıga ulasana kadar bilemezsin
Karanlık bir odada duvarlar renkli olsa bile göreceğim renk sadece siyah olur. Gerçi teorik olarak siyah bir renk değil ama olsundu.
Karanlık oda ne kadar karanlık olursa olsun, benim gördüm ve bakmak istediğim renktir dost ☺️🙏✌🏻️
Siyah.. oda karanlıksa haliyle siyahtır. ( Sadece cevap vermek için yazdım )😄😄
Muhtemelen duvarlar benim düşlerimin renginde kaplı hep karanlık yani gözlerimi kapatsanda heryer renksizliklerden siyahla bürünmüş
Tam mantıklı bir cevap vericektim ki elektirikler geldi
Işığı açan olursa görebilirim. Ama hayalimdeki ışığımı hala bulamadım.
Duvarların rengi değişmiyor hala aynı. Sadece oda karanlık. 😄
Hayal değil mi istediğim renk yapabilirim
Ne renk olmasını istersem o renk
Beyaz
Öldümmü noldu a. k
siyah tabikide çünkü Şu an karanlık bir odadayim
bende kırmızı hafif koyu alacalı bir duvar
duvarları görmüyorum ki :D
Görmek istediğim renk
Soru mantıklı değil ki asdjj
Duvarlar yok göremiyorum kör oldum 🙈
sanırsın brad pitt evlenme teklif edecekmiş :)
duvarın rengi neyse o
Hangi rengi hayal ettiysen o rengi gorursun
Yeşil. Nedeni yok.
Gormuyorum -,-
Fosforlu sarı
siyah
Yeşil
Pempe 😄
Sari_kirmizi brooo
sanırım göremem
Renksiz
beyaz
Mor yaptim
Metalik mavi
Siyah
siyah
Mor💁
duvarlar yok napcas
Morcivert
Siyah
yine mavi olurdu..
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar