varmı bir çaresi
2-boxera olmuyor bazı arkadaşlar bayan külodu önerdi doğrumudur
3-dün 2 arkadaş tampon önerdi aldım ama nasıl kullanılacağını bilmediğimden cesaret edemedim üstünemi koyucaz pamuk gibi
Gunluk pedleri deneyebilirsin. Suan kullandiklarin gibi kanadi yoktur,sadece ic camasirina yapistirirsin,yani disariya kivirdigin seyler yok.umarim anlamissindir :) gunluk ped desen bukursun,annendem yardim isteyebikirsin bence bu konuda. Ayrica kimse de farketmez sesi falan da duyulmaz icin rahat olsun.gecmis olsun
öncelikle yardımcı olmaya çalıştiğın için çok sağol annem memlekette ve burda olsa bile ona söyleyemem utanırım günlük ped dedeğin akıntıyı tutarmı
tessekurler
tampon nasıl bişey onu öneren arkadaş dalgamı geçiyor
yani pamuk gibi bisey biraz arastirdimda
hışrıtı istemiyorsan kotex al.Kotexte pamuk oranı daha yüksek olduğu için hışırdamaz orkid gibi değildir.Boxer giyme külot giy.
çok tessekurler hışırtı çok kötü kendimi berbat hissediyorum bezlenmiş gibi dolaşmak off
benimde anüsten kan gelme sorunu var ama oneren arkadas dalgami gecti bilmiyorum
Pilodinal sinüs (kıl dönmesi) ameliyatında ihtiyaç oluyor bazen evet tak olm ne olacacak sağlık sonuçta arkanda kan görünmesi daha mı iyi sanki.
sagol
Ya yeter on gun onceki seyi guncelleyip durma tamponla senin ne alakan var o kadinlar icin.
Boxer giyme normal kilot giyin ? En büyük olanları al küçükler olmayabilir . Kimse duymaz arkadaşım duysalar bütün dünya hışır hışır olurdu inan bana :)
en büyük olandan kasıt ne bide küçükler olmaz derken? yardımcı olduğun için saol yerin dibindeyim
tesekurler bide son iki şey
1- marketten alırken dikkat çekermiyim gencim eşime alıyorumda diyemem
2- bir arkadaş bayan tip külod kullan dedi ondanmı bahsediyorsun
çok sağol bu rezil durumda bana vakit ayırıp yol gösterdiğin için
sanki kasada ki yuzume bakip gulecek gibi paranoyak oldum
İlk başlarda öyle olur her zaman bol şeyler giy boxır giyme külot tarzı giy ki kanatları yapışsın hışırtı olmaması için bence kotex al tamamen pamuktan olduğu için asla hışırtı yapmaz ve incedir utanma çok geçmiş olsunn
bol şeyler derken?
başka bir sitede bir arkadaş bayan tip külot onerdi ondanmı bahsediyorsun
sence bu gün yanımdaki kız anlamış mıdır
evet aynen kadınların ki gibi olsun ki kanatları tutabilsin boxır olmaz çünkü. bol şeyler derkende iç çamaşırın dar olsun ki ped sağa sola kaymasın üstüne giyiceğin eşofman pantolan tarzı şeyler bol olsun ozmn daha rahat hissedersin. kız arkadaşın hiç bişy anlamamıştır merak edilcekk bir durum yok panik yapmaa insanlık hali bu
anlamadım ? yardımcı olmaya çalışıyorum.
Kanatlarının yapışması için daha uygun iç çamaşırları giy kilot vb. Daha çok pamuktan yapılan al kotex bu konuda iyi. Bi de gece pedleri var onlardan al normaller uymayabilir uzunluk seviyesi üstünde yazar zaten
öncelikle tessekurler
markette alırken dikkat çekermiyim gencim eşime alıyorumda diyemem
bide dışardan sence anlasılırmı hışırtı filan
Dediğim gibi kotex al hışırdamaz bir de sana öyle geliyordur o kadar hışırdamaz normalde pskolojiktir o. Evet dikkat çekersin kız kardeşin ve ya annene aldır ya da aylık alışveriş yapıyorsan çok ürün olduğundan arada farkedilmez bile o
Evet dalga geçiyor. Pek sana uygun değil onlar
bilmediğim için ben pamuk gibi bisey biliyordum farkliymis heralde
biyolojik olarak olmaz zaten
tamam anladım sanırım ;)
Kıl dönmesi anlaşılan geçmiş olsun çok kan gelmiyorsa malum yere her tuvalete gittiğinde peçete koy kalın bir peçete
geliyor hemde biraz fazla yani bana göre
Bir deidiğimi uygula istersen 1-2 gün dene her tuvalete gittiğinde değiştirirsin ha bide temizle işe yaramazsa ped kullanırsın ama bulunduğu yerden dolayı ped pek işe yaracağını zannetmiyorum
yanımda pedmi taşıcam yani degistigini yeni ogrendim
Annen kız kardeşin falan ya da baban alsın o eşime alıyorum diyebilirde kimse kime aldın diye sormuyor zaten onu çok kafana takma yani birde o kadar çok geleceğini zannetmiyorum sonuçta kıl dönmesi yanında falan taşımana gerek yok bir kez sabah bir kez de akşam takarsın
çok sagol onlara söylemiyorum bir akıl verirsen tek alıcam çok sagol allah razı olsun alay edilecek durumumla alay etmedin çok utanç verici bir durum kız gibi yanında pedle dolaşmak hışırtı duymak bebek gibi bezle
Durumun alay edilecek bir durum değil. Bide merak etme kimse hışırtının senden geldiğini anlamaz kimin aklına gelirki bir erkeğin ped takması yani genllikle duymuyorlarda . Hiç aa senden hışırtı gibi bir ses çıkıyor diyen biriylede karşılaşmadım o yüzden çok sorun etme
çok sagol yarın daha rahat olucam sayende
Rica ederim
kımse senı duymaz. ayrıca hastalık bu bunun utanılacak bıseyı yok. alısırsın dene biraz..
çok utanıyorum bezli gibi dolaşmak bervat bişe
günlük ped kullan ınce olanlardan molped filan..
akıntı(kan) oluyor arada onu engelermi kuçucuk şey
ıllakı. senın akıntın gelıyor. düşün biz kızlar nasıl kullanıyoruz sen hayli hayli kullanırsın
tessekurler son olarak
markette alırken dikkat çekermiyim gencim eşime alıyorumda diyemem ne yapıcam
al gıtsın beya bısı olmaz. ya da kız kuzenın varsa filan annene soyle annen de ona soylesın o da alsın..
onlara söylemiyorum bir yol bulmam lazım
ya alıcaksın ya alıcaksın
yanında bir ton şey doldursam arada kaynarmı sence bayanmı erkekmi kasiyer bulmalıyım
aa haklısın erkek kasiyer olabilir al bir ton cips felan :) bime git 10 tlye dünyayı toplarsın valla :D
sagol tessekurler çok yardımcı oldun bana
rıca ederım, gecmıs olsun cok
tekrar sagol çok utanç verici bir durum kız gibi yanında pedle dolaşmak hışırtı duymak bebek gibi bezle gercekten sağol
rıca..
minik kokuyu hapseden günlük pedler var yapıştırmalı onları kullanabilirsiniz..size doktor hasta bezi bağlayın dememiştir.geçmiş olsun.
yok zaten hasta bezi demedi arada akıntı gibi kan geliyor bazen günlük dediğin hangi marka
kesinlikle kotex bu sektörde başarılı
hesap vermek zorunda mısın ki?Al ve çık ya da ailenden biri alsın illa ki ameliyatlı olduğunu bilen vardır
haber vermiycem tek alsam gülen filan olurmu sence
kim niye gülsün kardeş belki çişini tutamıyorsun ne yani olamaz mı..ayıbı olmaz sağlığın
sagol allah razı olsun bide sence bayanmı erkekmi kasiyer bulayım
baş müdüre çık! Ya etme eyleme hangi çağdayız kime ne alan sensin parasını veren sensin..bırak şu gereksiz takıntıları bn erkek arkadaşıma aldırıyorum pedimi..garibim hayır demiyor kimse de bişey demiyor..
seni sık boğaz ettim özur dilerim ama benim için çok utanç verici bir durum kız gibi yanında pedle dolaşmak hışırtı duymak bebek gibi bezle gezmek
molped gece pedi ozel gunlerde yardimci beyaz pantolonlara ozgurluk delikanli kizlar icin ;)
hışırtı sorun oluyormu
hayir hatta molped wcde cikan hisirtidan rahatsiz olanlar icin de sessiz olsun diye teknoloji gelistirmis kotex falan hikaye molped al istedigin an erkekler tualetinde de degistireblrsn
değiştiriliyor dimi bide o
evet ama akintin fazla degilse gece pedleri idare eder
hmm yanimda pedi nasil tasincam dedim bende ;)
sacmalama onu takma fazla kuruntu yapmissin sen sevgilim gayet paket paket alir hatta koltuklaltinda kasaya goturur :D aciklama yapmak zorunda degilsin kasiyer kadina emin ol onlar alismistir.pedide cantanin gizli bolmesinde tasirsin
sagol tessekurler
dalga degilde bilmedigini varsayiyorum cunku o seyi kendine sokmak istemezsn
bilmiyorum yani biraz arastirdim pamuk gibi bisey heralde
evet de rahatsizlik veriyor sislik falan
kendine sokmak derken yani daha rahat bişeyse deniyicem ama sen kendine sokmak dedin ben ustune koyuluyo diye biliyorum
boxer giyme
orkidler çok ses çıkarıyor
hangi marka önerirsin
inan çok sğol kendimi bezlenmiş gibi hissediyorum rezil bişey bide büyük derken dışardan anlaşılmaz dimi
tessekurler
bide nasil alicam ben bunu
gidicen büyük bir markete ped alıcan çıkıcan bu kadar korkma sandığın kadar dikkat çekmez soran olursa eşime dersin :) ama bir ipucu gidipte bir tek ped alırsan dikkat çeker giy bir alışveriş yap pedde aradan kaynasın gitsin
slip giyersen rahat olur
slip 3 gen şeklinde olanlardanmı
bide marketten alırken ne yapıcam gencim eşime alıyorumda diyemem ki
yani sorarmı sence ya da yanında baya doldursam bişeyler göze batmaz
eçok utanç verici bir durum kız gibi yanında pedle dolaşmak hışırtı duymak bebek gibi bezle gezmek çok yardımcı oldun çok sagol
en incesi orkiddir boxer değilde slip kullanırsan daha rahat edersin
bayan tip kullod dedi diğer arkadaşlar bide ped kayıyor onu nasıl onlicez
ped kaymaz ki yapışıyor
benimkinde yapışkan çıkmadı
orkid al
saçmalamasana annene alıyorsun belki al gitsin ya ne var
sagol sence bayanmı erkekmi kasiyer buluyim
farketmez ya ne takıntılısın
çok utanç verici bir durum kız gibi yanında pedle dolaşmak hışırtı duymak bebek gibi bezle gezmek
normal kilot giy
başka önerin var mıonu alttaki arkadasta söyledi
ne için bu?
anlayamadım ne dediğini sinirlendirdiysem özür dilerim
yok hayır ne için ped istiyorsun ona göre önereyim
benim durumum için
durumun ne işte kan mı geliyor yoksa terleme olayı mı?
yürüdükçe kan geliyor az az
günlük ped kullan cok incedir
tutarmı
tessekurler yarin daha rahat olmayi denicem
Ped kulanmam lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar