Ailemden akrabalarımdan hatta türk olmaktan utanıyorum, benim gibi olan var mı?

Türk olmaktan nefret ediyorum keşke bir alman ingiliz olarak doğsaydım diyorum. Zaten sarışın olduğum için bide içimdeki istek kat kat artıyo. Doğduğum ailedende iğrenç akrabalarımdanda bu ülkedende herşeyden çook soğudum. Mesela en başta annem babam hepsi kara kuru esmer bana benzemiyolar namaz kıl oruç tut deyip duruyolar sanane olum sanane ya istediğimi yaparm namaz kılmak istemiyorum işte inanmıyorum. Ama bunu söyleyemiyorum ağzıma sçar çünkü hala aileme bağlı kalmaktan bıktım 18 yaşındayı ve hala aileme bağlıyım. Ve akrabalarım çok iğrenç hepsi kara kuru esmer ben böyle maymun bir aileden nası çıktım hiç bilmiyorum ama öyle işte. Küçükken falan her yaz köye giderdik dedem b. k döktürürdü ben amele yanığı olurdum millet köye gitmez sahile giderdi. Snra köyde gördüğüm o iğrenç kurban vahşetlerini haturlıuyorum her yıl gitmek zorunda olduğumdan böyle iğrenç et kokusunu duymamak imkan değildi. Sonra yer sofrası tek tabaktan 2 kişinin yemek yemesi ulan mdşem kalkıyo hatırladıkça. Türkiye'dende nefret ediyorum kara kuru sakallı insanları görünce ne bilyiim kötü oluyorum işte. Gerçekten iğrenç
Bende senin gibiyim
Hayır değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Ailemden akrabalarımdan hatta türk olmaktan utanıyorum, benim gibi olan var mı?