Bu önü çatı gibi olan model ne zaman bitecek merak ediyorum. Takva sahibi olduğuna inandığım bir ilahiyatçı prof oturup ağlamak istiyorum demişti irandan içimize atılan bir günah çatısı diyordu. İranlılar saçlarını gösterebilmek adına yapıyorlarmış bunu. Moda işte yüzü batsın.. 🙁🙁
Suriyelilere fazla merak etmeyin onlar hain hem de hırsız sen gelmiş suriyelerden örnek alıyorsun biraz avrupaya merak edin ortadoğuya uymak zarardan çok bir sey getirmez insana
Niye türk bayanı çağdaş olması gerekmektedir suriyeliler cahil okuma yönünden gelismislik yönünden seviyesi düşük hemen başörtüsü lafini getiriyorsun alakasi yok basortuye karşı degilim ama okuma bilgi açısından dan söyledim avrupaya örnek alın dedi peygamber efendimiz ne demiş avrupalilarin ilimini alin ama din veya yaptıklarını yapmayın buyurmuştur
@chaorun git bak Diyanet işlerine git sor Diyanet güvenilir değilse demek ki dinimizi bilmiyoruz devletin kurumu bir takım cemaatlere kanmayın adamlar hep rüya aleminde ya :D bilmeden konuşmayın benim babam imam
Gör ne kötülük var ki imamhatip lerde neler oluyor haberleri takip et 30 tane çocuğa taciz etmişler sen hala imamhatipleri savunuyorsun hemşireye yobaz otobüste tekme attı onun suçu ne herkes nefsine hakim olsun
Neden hepimiz kardeş degilmiyiz bayan herkes bir çatı altında degilmiyiz Türkiye değil mi burası sen türk degilmisin sen su an tarihe de hakaret ediyorsun
Ee türk degilim diyorsun ama Türkiye de yaşayan insan türk sayılmaz mi sen türkiyeyi bölmeye mi çalışıyorsun seninde atan türk benimde sanki seninki Arap veya emevi din gibi bir duygu kirli amellere bulasmamalidir
Çoğu kişiye yakışan bir model. Bence oldukça güzel. Kimin bu modeli yaptıkları hangi ülkenin bu modeli kullandıkları farketmiyor. Bu modeli herkes yapabilir. O ülke yaptı diye kimse yargılayamaz. Oldukça güzel.
En İyi Cevaplar