Büyük küçük hemen hemen herkesin bira deneyimi olmuştur diye düşünüyorum. Peki tuborgun en sevdiğiniz birasi hangisi oldu? Ya da hangi birasını denediniz?
guinness i çok beğeniyorum. o aroma o renk ve o inceye kaçan sertliği muhteşem. Amberin de içimi çok lezzetli ve hafif oldugu kadar tatmin edici bir alkol oranı var.
uzun zamandir bira tüketiyorum. her çeşit markayı denedim lakin amber kadar lezizine rastlamadım. efesin amberinide detnedim ama tuborg kadar başarilı olamamışlar.
asitlilik oranlari benzer ancak efeste bu miktar biraz düßük beni tatmin etmedi. köpuklulük oranlarida efeste biraz daha fazla. aroma olarak ise efes biraz daha yavan duruyor. efes taklit etmeye çalışmış ancak ufak hatalar yapmış
Tuborgun istikrarlı ve sürekli bir tadı var ve gerçekten bira ilk yudumunda da son yudumunda da sidik gibi bira içmiş oluyorsun aynı yogun dolgun hatlı tadı oluyor adam gibi bira harbiden 😛
Tuborg'un en çok beğendiğim ürünü bugünden itibaren amber oldu.. o içimi, boğazdan kaymak gibi akışı, aroması fazlasıyla mükemmel. Carlsberg i de tüketirdim.. inan bana efesın klasik birasından bir miktar daha üstün agızda o mayamsı tuhaf tadı bırakmıyor. 180 yıllık su, arpa ve şerbetçi otu bozulmayınca böyle oluyormuş demekki 😛 Tuborg efsanedir klasiklikten uzak 😛
Türkiyede var hatta inanır misin satacagim ben onu 😛 sorun şu ki denemedim bıraz fikir almak istedim uzun zamandır alkol kullanmiyordum 😊 senin yorumların neler leffe fi neyini beğendin peki? 😊
Pazarlama işi açıkçası marketler market zincirleri tekeller tuborg özellikle 😊 biralari terk edeli uzun bir süre oldu eskisi gibi tüketmiyorum ks nin bu biralar hakkındaki bilgisini merak ettim. ama birçok birasini deneyeceğim 😛😛 ozellikle hoegaarden leziz duruyor 😛